Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidra milyen rendszertiszt...

Androidra milyen rendszertisztítók vannak?

Figyelt kérdés

A feleslegessé vált törölt fájlok és mappák törlésére keresek programot.

Linux alatt az ubuntu tweak-t használom és szeretem is.

Most androidra is kerek ilyen "szerű", stabil és biztonságos programot!!!

2012. máj. 6. 16:00
 1/8 anonim ***** válasza:
"A feleslegessé vált törölt fájlok és mappák törlésére keresek programot." Ennek a mondatnak semmi ertelme. Ilyen program nem hinnem hogy van, es szukseg sincs ra.
2012. máj. 6. 17:41
 2/8 A kérdező kommentje:

Szóval gondolkozz:

Letöltesz egy alkalmazást és telepíted a telefonodra.Az csinál egy mappát, belepakol ezt-azt-amazt.Mikor nincs szükséged a progira, akkor törlöd.Akkor a mappából törlődik ez+az!A mappa meg a benne lévő amaz még ott figyel a telefonon.Ez idővel csak a helyet foglalja és csak a telefont tömíti, ergo helyhiány esetleg sebességcsökkenés fog keletkezni.

Ezek elgondolások szerint, ha a linuxnak (sőt a win-nek) is van szüksége tisztításra, akkor egy linux alapokkal rendelkező mobil oprendszernek is lehet rá szüksége.

NEM?

2012. máj. 6. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Nem egy androidos telefonom volt/van, egyiken sem tapasztaltam ilyet.
2012. máj. 7. 01:36
 4/8 A kérdező kommentje:

Én jó ideje linuxot használok és látom az androidon is azokat a tipikus dolgokat, amiket ezek az oprendszerek csinálnak.Figyeld csak meg, hogy amit az előzőben írtam, az mennyire állja meg a helyét.

Linux is mindent elspájzol magának "későbbre".Beállítófájlokat, csomagokat, meg még a fene nem tudja mit nem.Aztán a törléskor ezek már nem foglalnak több helyet.Legközelebbi telepítésnél (esetlegesen) ismét megcsinálja majd magának amit kell,de addig nem dagassza a gömböcöt!

2012. máj. 7. 08:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Úgy van, ahogy a kérdező írja. Nekem az SD-kártyám is tele van programmaradványokkal, és nem merem kitörölni. Sok minden marad meg a telefonban és SD-kártyán. De én még nem találtam ilyen programot, ami eltávolítja :(
2012. máj. 7. 14:21
 6/8 A kérdező kommentje:

Szerintem, rendszeresen karban kéne tartani.Míg emlékszem a törölt programok nevére, addig szépen kukázom őket.Fő részeket nem szabad törölni a linuxnál sem.

Mondjuk a linux javítja a dolgait, de az androidban már nem vagyok biztos.

2012. máj. 7. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Találtam egyet: SD Maid

Fizetős kiegészítője ami megéri, de én letöltöttem SnappzMarket-ről ingyen a pro verziót is.

2012. máj. 29. 20:07
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi.

Root kellene hozzá, azt meg nem csinálok!

2012. máj. 30. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!