1/16 anonim válasza:
Hihető, de semmit nem tudunk róla, mert nem kürtölik szét. Kb, mire megcsinálnak 1 prototípust, és működik is, aztán még gyártás, stb..
2/16 anonim válasza:
Nyár volt tervezve, de jelenleg októberi premiert emlegetnek.
3/16 A kérdező kommentje:
nem bírok addig várni :(
jó lenne ha előbb jönne...
2012. máj. 5. 21:13
4/16 anonim válasza:
Sajnos a külföldi szaksajtó elég világos:
"Courtesy of 9 To 5 Mac and TiPb, Apple-based trusted sources report of the iPhone 5 release date set for October 7. However, October 14 is also being considered, though not favoured."
5/16 A kérdező kommentje:
:S akkor várhatok...
amúgy szerintetek érdemes kivárni vagy vegyek most egy 4s-t? szerintem érdemesebb kivárni azt a pár hónapot, de azért kíváncsi vagyok ki mit gondol.
2012. máj. 5. 21:32
6/16 anonim válasza:
én részemről biztos nem várnék. egyrészt ha új formavilága lesz, TALÁN jobban tetszene, de a 4/4S formája tetszik. másrészt ha a hardver is változik, mondjuk egy 4 magos processzort beletesznek, az csak többletköltség, 2 maggal is ugyanúgy megy az ios, sőt, akár azt is lehet mondani, hogy 1 maggal is. esetleg nagyobb lesz a kijelzője, de nekem a 3,55 is jó, bár nekem a tökéletes a 3,7. én úgy gondolom, hha nő, minimum 4 colos lesz.
7/16 bp1985 válasza:
Procija biztosan 4 magos lesz, mert már vannak 4 magosak, így haladni kell nekik is. Kijelző meg nagyobb lesz, ha van eszük.
8/16 xlacax válasza:
Szerintem mindenképp várd ki most sorolhatnám az okokat,hogy miért.
Vagy csináld azt hogy veszel egy 4s-t használtan jó állapotban és mikor megjelenik az öt tovább adsz rajta.
9/16 anonim válasza:
NEM LESZ IPHONE5!!! Az otodik generacios iphone mar megjelent es iphone 4s nek hivjak!! A 6. Generacio a kovetkezo es the new iPone-nak fogjak hivni. Ekugy augusztus es oktober kozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!