Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Sensationt megeri most venni?

HTC Sensationt megeri most venni?

Figyelt kérdés
Meg megeri venni?Mennyi idobe telne amig elavult lenne?@-3 eveg meg jo telefon lene?Es mennyire mnnek rajta a jatekok?Es jo gyors?Van neha akadas?Szoval osszessegeben megeri?

2012. ápr. 2. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Már most is elavult az idei telefonokhoz képest, de alapvetően jó telefon. 1 éve a legjobb volt.
2012. ápr. 2. 22:33
 2/7 anonim ***** válasza:
elavult túlzás van 2 4 magos telefon ami még ki se jött 2 évig simán jó ha nem tovább.
2012. ápr. 2. 22:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Már egy éve is A9 magosak volt a többi kétmagos, a Sensation pedig csak A8-as. Nem mintha nem lehetne köré jó telefont építeni, szeretem a Sensationt, de az nem változtat a tényen, hogy ez a kétmagos fog legelőször elavulni (a Tegra 2-vel együtt, pedig az is már A9).
2012. ápr. 3. 02:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Azert az egy kicsit tulzas hogy elavult :D Jelengleg van kb 6 telefon ami erosebb nala (Galaxy S2, Galaxy Note, Galaxy Nexus, Sensation XE, SE Xperia S)illetve par nap mulva jon a htc One X/One S ami erosebb lesz nala. Ezen kivul jon majd kesobb a Galaxy S3, lesz valami 4 magos LG csoda is (talan x4 vagy 4x), a Huawei is keszul valamivel... azt hiszem kb ennyi. Tehat ev vegere lesz max. 15 telefon ami erosebb nala, es akkor talan sokat is mondtam. Jelenleg tobb szaz androidos telefon kaphato, es a Sensation igy is erosebb mint a forgalomban levo keszulekek 99%-a. Ha esetleg kihagytam valamit akkor bocsi, de majd ugyis ideirjak.
2012. ápr. 3. 04:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Vannak még erősebbek, de alapvetően igazad van. Viszont a kérdező 3 évre tervez vele. Addigra pedig még olyan se lesz, mint ma egy SE X10i. Ahogy a többi mai telefon is. Okostelefonnal már nem lehet 1-2 évnél tovább tervezni - aki mégis tud, annak nem való okostelefon, mert nem használja ki (lásd sokéves törött ájfón a hülyegyerekeknél, akik azt hiszik, hogy ettől ők a császárok).
2012. ápr. 3. 09:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csúcs teló, nekem is ilyenem van, és én nem nagyon tervezem leváltani előreláthatólag, majd akkor esek gondolkodóba, ha csak egy átlátszó képernyő lesz az egész mobil burkolat meg miegymás nélkül, de ez még a távoli jövő. Egyszerüen mindent tud ,amit egy tenyérszámítógépnek tudnia kell. Zene, videó, Wifi-internet,e-book stb.. játék metrózás közben is bőven okés vele. Egyszerüen ennél nagyobb teljesítmény szerintem felesleges. Csak akkor kéne, ha valaki arra kívánkozik, hogy a mai Radeon6ezres szérián menő játékok is futtathatók legyenek, de ez egy tenyér méretű eszközön hereség sztem. Minden másra tökéletesek a mai szintű telefonok, ez meg ár érték arányban simán a legjobban összerakott cucc. Bár egykét spec-ben az Iphone ráver, de közelsem mindenben. Sony-műanyag telókat annyira nem hasonlítanám HTC-hez, de azok sem rosszak persze.
2012. ápr. 3. 12:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is jo telo még XD én is most tervezek ilyet vásárolni v XE verzioját :D
2012. ápr. 11. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!