A Samsung Galaxy Ace megéri az árát?
Mostanság egy Ace-nak 45-50 E. Ft körül mozog az ára.
Tapasztalatokat várok, hogy miért vagy miért nem csalódtál benne ennyi pénzért.
[olvastam olyat, hogy átlagon aluli teljesítményt bír az akkumulátora(2 nap), ez igaz?]
Nem éri meg, nem jó telefon.
A 2 nap átlagon felüli lenne tőle, újkorában fél napot se bírt ki. Nagyon gyakran összeomlik, lefagy, és csúnya a kijelzője. Feleennyiért kapsz Telenor One Touch-t, ami papíron ugyanolyan, a valóságban pedig jobb. Tapasztalat, mindkettő típusból több is megfordult már a kezemben.
Üdvözletem.
Először is köszönöm a pontos választ.
Másodszor pedig szeretném megkérdezni, ha már több telefon is megfordult a kezedben, hogy milyen mobilt ajánlanál
nekem.
Alapkövetelmény:
BlueTooth
WiFi
Erintőképernyő
Android op. rendszer
Min. 600-800Mhz-es Proci
Min. 3.2Mpx kamera
Vaku
és egy Normálisnak mondható akkumulátor.
Nagyon jókat hallani mostanság a Hauwei márkáról mobil téren vagy még a HTC is megbízhatónak mondható, de kérlek segíts melyik Márkából melyik típust válasszam.
Előre is nagyon köszönöm.
Fontos kérdés, hogy mennyit szánsz rá, és mekkora kijelző kell?
A Huawei most valóban bizonyít, nemsokára jön a Honor, az nagyon jó telefon lesz, erős hardver, óriási akkumulátorral, 4" kijelzővel, cserébe súlya is lesz hozzá sajnos (140 g).
A 600-800-as proci a mai követelményeknek már nem felel meg, mivel a többségük ARMv6-os architektúrájú, tehát nem alkalmas a flash tartalmak érdemi megjelenítésére. Ha csak a méret a lényeg, az erő nem számít, akkor ott a ZTE Skate, egész olcsón. A ZTE is kiadja nemsokára a Blade utódját (V881), már erősebb procival, vakuval, az is megfontolandó telefon lehet. (A kínai márkáktól már nem kell tartani, tavaly még kétséges volt a ZTE megbízhatósága, én adtam neki egy esélyt, több mint 1 éves a Bladem, nagyon jó telefon lett.)
A HTC jó minőség, de egyúttal jóval drágább is, abból a Desire S-t, a Rhyme-ot és a Sensationt ajánlanám.
Az LG-ket nem ajánlom, rosszul optimalizáltak a gyári szoftverei, a Samsungoknak úgyszintén, plusz az Ace-es és Minis tapasztalataim után soha többet nem állnék szóba Samsunggal.
Ha kicsi telefon kell, a SonyEricsson a jó választás, az Xperia Mini ár-érték aránya zseniális, erős a hardvere és mérete ellenére nagyon szép a kijelzője.
Az utolsó előtti telefon a Motorola Defy, ami relatíve kicsi, könnyű, és ha nem is olyan erős, mint az Xperia Mini, de használható hardvere van.
Végül ott a már említett One Touch, hardveresen ugyanazt tudja, mint a Blade (tehát flash-re nem jó), csak kisebb a felbontása (320×480), cserébe 5 mpix és van vaku, plusz nagyon olcsó.
Így hirtelen ennyit tudnék ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!