Sony Ericsson Xperia mini?
Jelenleg az egyik legjobb teló...
Mobilarena tesztjén pl. különösen ajánlott.
Erős kis gép..az oké... Hardver ügyileg teljesen rendben van.
Nekem viszont a 3"-os kijelző nagyon vérszegény. Jól viszi a proci a kis felbontású kijelzőt, szóval ezzel nincs gond, de hogy használod ki?
Játszani rajta...hát...kicsike. Netezni? Uhhh....
Inkább vennék 50-55.000 ft-ért (ahogy látom ennyibe kerül), egy Galaxy Ace-t, de inkább egy Sony Ericsson WT19i Live with Walkman-t. Az is bivaly erős, és kicsit nagyobb a kijelzője.
Kártyafüggetlen árakat néztem, mivel a szolgáltatóknál nagyban függ az ár attól, hogy milyen tarifacsomaggal, feltöltőkártyával, előfizetéssel veszed meg. Nem lehet normálisan hasonlítani.
A kártyafüggetlen listaár meg adott.
Én csak a Xperia mini-n rugózom. :)
3" nagyon kicsi szerintem. Senki nem gyárt ennél kisebbet.Talán a Samsung Galaxy mini, a maga 3.14"-os kijelzőjével az ezt követő legkisebb, és az is határeset.
Én csak azt mondom, hogy butaság a bivaly erős, profi hardvert megölni egy élvezhetetlen kijelzővel.
Mindamellett az SE telók a legszebbek sztem. A Neo, az Arc mocskos jók.
Na akkor nézz körül a samsung új telói között, fogsz találni hasonló 3 collost, de kisebbet is...
Megnézem majd ott fogsz e rugózni, ha valaki azokról tesz fel kérdést...
Vedd nyugodtan a mini-t...
Nagyon is jó az a kijelző.
Nem feltétlen olyanokra kell hallgatni akik, ha meglátják a kérdésben az xperia mini szavakat és késztetést éreznek leírni, hogy kicsi a kijelző...
A többi hasonlóan kis kijelzős telókat meg lexarják vagy nem is tudnak róluk...
stonehenge!
Valami görcsös késztetést érzel, hogy belém magyarázd, hogy nem szeretem az SE telókat? Nem rugózom, és nem vagyok samsung mániás. SE telefonom van. :)))
Semmi gondom az Xperia mini-vel, azon kívül, hogy SZÁMOMRA a 3" kicsi!!! SZERINTEM nem lehet rajta normálisan internetezni, pötyögni a billentyűzeten. Egy átlagos férfi ujj biztos mellé üt. Nőknek akár jó is lehet. Ha a kérdező nő, és nincs férfias keze, akkor oké. Próbáltam!
Nem a kijelző minőségére tettem megjegyzést, hanem a méretére! ENNYI :))) Bonyolult?
De mint írtam, szép, erős, okos.
#8-as
Ui.: Az ACE jó cucc... ;) A "semmiképp" jelzőnél azért jobban ajánlott.
Mielőtt elkezdenél okítani a processzorok típusáról: Tisztában vagyok a különbségekkel, és azzal is, hogy a mini erősebb. De az ACE élvezhetőbb általános használatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!