Samsung Galaxy Gio első töltése. Hogyan?
Ma vettem ezt a telefont és az eladó azt mondta, hogy 12 órán keresztül kell tölteni. Én viszont úgy tudom, hogy ezeket az új aksikat már nem kell ilyen sokáig, csak meg kell várni amíg feltölti.
Kinek van igaza? :)
Célszerű az első töltést úgy csinálni, ahogy mondják, utána csontra lemeríteni, mert akkor lesz pontos a batery jelzés, az első teljes fel/le ciklus után pontosít..
(Itt mindig azt mondják nem úgy kell, ma már nincs rá szükség, mert LiIon, ez igaz is, de miért esik bárkinek a nehezére úgy csinálni, ahogy ajánlják, nem tudom.
Tud erre valaki válaszolni? Első éjjel ott kell csak hagyni a töltőn)
Utolsónak: ezt pontosan tudom, de olvass vissza, amit írtam, annak egy szóval sem mondtam ellent.
12 óráról sem volt szó, mert első nap ca. 23-ig ismerkedtem vele, és reggel hatkor már vinnem is kellett.
Nincs csepptöltés, töltő automatikája sem engedi, akkor nem mindegy meddig marad rajta?
Viszont ekkor kalibrálódik pontosra a batery állapotát kiértékelő programja, ezért célszerű csontra feltölteni/lemeríteni... Én ezért írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!