Samsung GALAXY mini-m van. Sikerült párszor elrontani a feloldást (minta). Most azt írja ki, hogy "Túl sok mintarajzolási próbálkozás! Jelentkezzen be Google-fiókjába" Mit csináljak?
Nem értem, nem értem és nem értem. Miért állítasz be valamit amit úgyis elfelejtesz? Meg a másik. Ma már szinte mindenhez kell e-mail cím. Arról nem is beszélve, hogy androidos telefonnál kötelező jelleggel kell megadni a google fiókod adatait. Így ezt se illik elfelejteni.
Ha meg másik google fiókkal lépsz be azzal, jó hogy nem enged be, mert most speciel arra fiókra kíváncsi amit alapértelmezetként adtál meg.
Amit tehetsz. Kikapcsolod a telefont, és elindítod recovery módban. Általában a hangerő le és a bekapcsoló gombot kell egyszerre megnyomni és akkor elindul recovery módban. Itt kiválasztod a wipe/data factory reset-et és kész. Szépen letöröl minden adatot a telefonodról. Se gmail fiók, se feloldó minta se alkalmazások se semmi. Máskor meg nem elfelejteni a kódjaidat.
Sziasztok!Próblémám akkat a telefonomal!kérlek segítsetek!
Meg fogadtam az egyik felhasználónak a tanácsát:kikapcsoltam ,bekapcsoló gomb+hang le gomb+középső és kiadta a három szöget amibe benne van az android és azota nem csinál semmit.Kérek szépen egy tanácsot mert fontos lenne.Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!