ZTE Blade?

Figyelt kérdés
vélemények? tapasztalatok?
2011. okt. 8. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

A 62%-os jó eséllyel egyedül van a véleményével.

Ha kocka vagy, vedd nyugodtan, meg fogsz lepődni, mit ki nem tudsz hozni belőle. Ha nem vagy kocka, akkor is a második legjobb ár-érték arányú telefon a piacon, megéri.

2011. okt. 8. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Jó.. DivX-et szaggattás nélkül viszi, eddig nem tudtam olyat "kérni" tőle, amit ne csinált volna meg.

Az is igaz viszont, hogy az időt az Android és a Blade megismerésére rá kell szánni.

Aki nem teszi, az szidja a készüléket és az Androidot, és imádja az almát, pedig abból is sokat ki lehet hozni, de ahhoz is idő kell.

Alapban jobb az alma, de nekem nem kéne...

2011. okt. 8. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:

@17:38

A DivX-et mivel nyitod meg? A 2.1 gyári rom óta nem próbáltam, az nem vitte jól, de a legújabb nightly már biztos vinné. Most az mVideoPlayer van fent.

2011. okt. 8. 17:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Visszavonom a kérdést, rock-kal megy.
2011. okt. 8. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:

"Visszavonom a kérdést, rock-kal megy."

Így van, de a softwares dekódolást kell választani.

És amit korábban emlegettem: sokan dícsérték a MoboPlayert, mint legjobbat, 4* futottam neki, egyszer sem ment, pedig a Rock addig is ment, dehát azt mondták...

Ma, SvédRLS5 van fenn, saját főzés (mondom én nagyképűen), azaz még telepítés előtt belekotortam az eredetibe, kidobáltam ami nem tetszett (camera stb.), beledolgoztam, ami tetszett, vagy 8-at (Wifi kereső, Cracker, szögmérő, stopper, GPS alkalmazás stb.), ügyelve, hogy ne duzzadjon nagyra és azt tettem fel.

Így kihasználom a SystemRom területét, több marad másra, nem mintha olyan fontos volna, mert a 8GB-os kártyán mi nem fér el?

2011. okt. 8. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, köszi, rájöttem, a hardveres dekódolást gondolom csak az ARMv7-esek tudják.

Nekem is sajátkezűleg mókolt svéd volt eddig (én a rendszerfolyamatokon kívül mindent kitörlök, csak a Launcher Prot és a Titaniumot teszem bele, a többi appet meg visszarakom backupból), most cseréltem le 2.3.7 CM nightly-ra (persze azt is kipucoltam), csak ajánlani tudom, megérte a csere.

2011. okt. 8. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Kösz..

Lehet, nekivágok, bár nekem még GEN1 van.

Annyira stabilan megy a mostani, hogy 3 hónapja nem volt egy újraindítás se, sebességgel nincs gondom, aksi sokáig bírja..

2011. okt. 8. 20:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Enyém is Gen1 volt.

[link]

Ez alapján elsőre sikerült.

2011. okt. 8. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!