Samsung Galaxy Mini vagy Sony Ericsson X8?
Figyelt kérdés
Mindkettőből hiányzik egy számomra fontos funkció.
A Mini-ből a kamera gomb, az X8-ból pedig a MultiTouch (kétujjas nagyítás)...és stb...
Ezektől eltekintve melyiket ajánlanátok mindennapi használatra?
(Lehetőleg) meggyőző érvekre lennék kíváncsi, de bármi jöhet...
2011. szept. 3. 22:06
1/15 anonim válasza:
Nekem Galaxy Mini van, de a Samsung az idegeimre tudna menni. Ha most lennék a t-mobilenál lehet X8-at kérnék(50-50%). A KIES mindig fagy, memóriakártyára csak akkor rakhatsz ha elindítod a KIEST... A telefon egyébkén jó, a kamera gomb a legtöbb telefonból hiányzik (bár nekem nem hiányzik).
2/15 anonim válasza:
Én elseje óta gyűröm, előtte mindig itthon figyelgetett csak, remélem bírja majd. Előző voltam :)
3/15 anonim válasza:
Ha most veszel x8-at, abban már van multitouch.
Egyébként ajánlom a tegnap esti ugyanilyen kérdést...
4/15 anonim válasza:
5/15 anonim válasza:
Én a Galaxy minit választanám!
6/15 anonim válasza:
X8-at vedd vagy várj a karácsony előtti időszakig és akkor vegyél egy Xperia Mini-t vagy Mini Pro-t. (Nem a régi x10 mini-t)
7/15 anonim válasza:
Az én X8-ammal annyi baj van. Néha nagyon lelassul, meg a bekapcsolás eltart vagy 5 percig..
8/15 anonim válasza:
Bekapcsoláskor hány alkalmazás indul a rendszerrel?
9/15 anonim válasza:
X 8 at ne vegyél, egyik ismerősömnek van és pocsék képet készít... Vegyél samsung gio-t :D
10/15 anonim válasza:
Inkább xperia mini vagy mini pro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!