Hogyan lehet beállítani a mobilomon, hogy az alaklmazásokat az sd kártyára telepítse és ne a telefonra?
Szedd le az Appmonster-t, vagy az App 2 Sd programokat a marketről.
Na meg ha pl. Vodafonos vagy és csak a fele memóriát tudod használni a Blade-n, töltsd le a frissítő szoftvert a Vodafone oldaláról és pontosan követve a leírást végezd el a frissítést.
Kedves kérdező, én meg attól tartok, hogy te nem érted a lényeget (mellesleg az első, meg a második is én vagyok:).
Nekem van 2 db Blade-m, tudom, hogy miről beszélek. Majd egyszer csak elárulod, melyik szolgáltatónál vetted...Tehát attól, hogy a telefont 512 MB RAM-mal árulták, egy szoftverhiba miatt éppen a felét tudta kezelni a telefon. Ezért rendkívül hamar "bedugult". Első lépcsőben meg kellett csinálni a RAM felszabadítását. Ha nálad ez nem így van, ezzel nem kell foglalkozni, majd nézd meg a Feladatkezelőben.
Aztán amit írtam: az Appmonster egy remek program, mikor telepítesz, a végén (ha ez lehetséges), a felső állapotsorban megjelenik az ikonja, rákattintva feladja azt a menürészt, ahol a telepített programot (vagy annak nagyrészét) át tudod tenni az SD kártyára és így az nem foglalja a telefon ram-ját. Ne haragudj, de ennél érthetőbben most nem tudom elmagyarázni, ismerkedj az Android rendszerrel.
Oké, akkor nálad a rendszer memória rendben van, ezzel nem kell foglalkozni.
Én az Appmonster Pro-t használom, de a free is ugyanazt csinálja, amit mondtam: fut a háttérben és mikor telepítesz, utána tudod a telepített progit (vagy egy részét) de NEM az apk-t áttenni az SD-re, lehúzod az állapotjelző csíkot, tátapicskolsz az Appmonsterre és mindjárt mutatja, mit csinálj.
Próbáld ki:
Nyisd meg az Appmonstert a Menüben. Válassz ki egy tetszőleges programot (mittomén Opera Mini), erre kinyílik egy ablak.Ebben válaszd ki az App2SD menüpontot. Az oldal közepén jobb oldalon lesz egy olyan, hogy Áthelyezés az SD-re, vagy a telefonra. Ha "telefonra" van ott, akkor már az SD-n van a program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!