Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltak az új Nokia N9-ről?

Mit gondoltak az új Nokia N9-ről?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 08:37
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

itt van video:

http://www.youtube.com/watch?v=gfE3B6L-Otw

Nekem nagyon tetszik éz azon is elgondolkodtam hogy ha majd lehet nálunk is kapni vagy rendelni, lehethogy lecserélem az 1 hónapos Samsung Galaxy S-t a Nokia N9-re!!

2011. jún. 24. 08:37
 2/14 anonim ***** válasza:
A telefon maga szerintem is baromi jól nézz ki. Az oprendszer meg a jövőbe derül ki mennyire fognak "szállingozni" rá a programok. Azért amég nem lesz kiforrot én nem vagyok benne biztos lecserélném az androidot rá. De semmiképp nem írom le. Külsőre nagyon toppos.
2011. jún. 24. 08:58
 3/14 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon de nagyon tetszik főleg abban a cián kékbe
2011. jún. 24. 09:03
 4/14 anonim ***** válasza:

Én épp az előbb néztem videókat róla, nekem is nagyon tetszik,sztem üti az androidot a videók alapján.A kijelző is nagyon szép, a hardver is rendben van(igaz hogy nem 2 magos, de egy erős hardver, és ha jól optimalizálják rá az új MeeGo-t, akkor talán gyorsabb is lehet, mint némelyik kétmagos androidos teló.)És persze 1 goga ram.A telefon maga is nagyon szép, a mérete is tökéletes, nem túl nagy, de nem is túl kicsi.

Én megvárom amíg kijön, mert nagyon ígéretesnek látszik, mind a telefon, mind az oprendszer.

2011. jún. 24. 09:03
 5/14 JulesM111 ***** válasza:

Nem tudok rá mit mondani, régen nagy nokia mániás voltam ,de kb. 3/4-ed éve dobtam a kukába az n97-et, és elhatároztam, soha többet Nokiát.

IPhone mániásként mondanám, hogy domb el a Samsung Galaxyt a fenébe, de mégis most azt mondom, hogy a galaxy-t ezért az N9-ért el ne dobd xD

2011. jún. 24. 09:24
 6/14 anonim ***** válasza:
Én biztosan nem cserélném le a Samsung Galaxy S-em egy Nokia N9-esre..
2011. jún. 24. 10:24
 7/14 anonim ***** válasza:
én biztos nem cserélném le erre a Samsung Galaxy S-et!
2011. jún. 24. 10:45
 8/14 anonim ***** válasza:
Windows Mobile-al elmenne :D
2011. jún. 24. 12:42
 9/14 Gery Greyhound ***** válasza:
A Galaxy S-nek érdemes frissíteni a szoftverét (főleg, ha 2.2 vagy régebbi Android fut rajta) és soha nem fogod akarni elcserélni, főleg egy Nokiára :)
2011. jún. 24. 12:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha jobban ráfeküdne a platformra a Nokia, ez lehetne nekik a kiút a kátyúból, és érdemes lenne a nicrofos mellett még egy lábon állni. Ha tényleg megvalósul rá az ígért könnyű átmenet Symbianról (már programok terén), akkor már rá merem mondani, hogy az N70 megjelenése óta az első Nokia, amire azt mondom, hogy: igen, ezt megvenném. Feltéve, hogy az ára nem a csillagokat verdesi majd...
2011. jún. 24. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!