Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó teló a Samsung S5230?

Jó teló a Samsung S5230?

Figyelt kérdés
És adnak hozzá usb-t, amiről a telómról a gépemre tudok feltenni képeket, és csengőhangokat?
2011. jún. 15. 09:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nagyon nem jó "teló"

Írd be ide a keresőbe, elolvashatod a kritikákat >:)

2011. jún. 15. 09:13
 2/15 anonim válasza:
nekem ilyenem van és már nagyon régóta megvan és elé strafabiró telefon ennyi erővel minden telefonra van kritika.Meg ennél a telefonnál vannak sokkal jobbak is ,de amire kell arra megfelel és ezt ne feledd minden telefon tönkre megy valamikor(nemmind1,hogymikor),de nekem megfelel már van rajta pár ütés meg ledobtam az emeletről de még mindig müködik és jól.
2011. jún. 15. 09:19
 3/15 anonim válasza:

Nekem nagyon jó, két éve van meg, semmi baja nem volt eddig. Mondjuk én sok extra dologra nem használom, nem tudom mi kellhet egy "telefonguru"-nak, de ha neked se kell sok extra, akkor szerintem jó lesz. Én szeretem, hogy érintős, a képernyővel sem volt eddig semmi gond, jó képeket csinál (szerintem) és adnak hozzá usb-t igen.

21/L

2011. jún. 15. 09:20
 4/15 Toto652_89 válasza:

Mivel Samsung és mobiltelefon így MÁR jó NEM lehet.

Mondom én... csupa rossz Samsung után. Ha telefont akarsz, fizetsz egy kicsit többet és a Nokia legalább a strapát is bírja. Rosszak a tapasztalataim a Samsungról

2011. jún. 15. 09:25
 5/15 anonim válasza:

1: divattelefon

2: a Samsungok nagyon szarok.tapasztalatból beszélek.

2011. jún. 15. 09:32
 6/15 anonim válasza:

én akkor vettem amikor még csak 1év volt a gari.

be is krepált a képernyő és nem olcsó megcsinálni.

úgyhogy most nem tudok vele semmit sem csinálni mert nincs ugye gomb.

2011. jún. 15. 09:34
 7/15 anonim ***** válasza:
Én mindenhol jót olvastam róla a neten (én is ilyet akarok), kivéve itt... Mert itt lehúzzák. Szerintem egy telefon lényege az, hogy lehessen telefonálni rajta. Azt meg tudja, nem? :)
2011. jún. 15. 09:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenem van már bő két éve, nagyon szeretem és eddig semmi problémám nem volt vele. :) Amúgy igen van hozzá kábel, amivel össze tudod kötni a géppel.
2011. jún. 15. 09:47
 9/15 anonim ***** válasza:
Ja telefonálni lehet, de lassú, minőségtelen, nehezen kezelhető buta telefon. Ennyiért vegyél ZTE Blade-et, új ROM-ot raksz rá és öröm boldogság.
2011. jún. 15. 09:50
 10/15 anonim ***** válasza:
mennyi okos ember szólt hozzá a hatalmas tapasztalatával... ez a telefon nyilvánvalóan egy hulladék, mint az összes többi 30 ezer alatti érintős. a sok észkombájn ez alappján skatulyázza ba a samsungot. De vehetsz felőlem Nokiát, ha az szerinted strapabíró, de lehet hogy azt is nem sokára felvásárolja majd a Samsung, mert annyira tönkrement a jó mobiljai miatt, amiket mostanában árult...
2011. jún. 15. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!