Samsung Champ (GT-C3300K) telefonra hogyan tegyek játékot?
Figyelt kérdés
A Samsung Champ mobilom 1 hónapos és szeretnék rá rakni játékot.De egyszerüen nem tudom mit kell teni.Mert le töltöm a gépre a .jar fájlt és ezt írja:A letöltött JAR érvénytelen!Valamit a gépen kel a Jar alkalmazással csinálni vagy a mobilra kell tenni valamit!A válaszokat előre is köszönöm.
( [link] itt probálkoztam előszőr!)
2011. máj. 31. 11:35
1/4 anonim válasza:
Nekem is Champ-em van, sajnos ez a telefon nem minden játékot támogat. pl: java, stb..
Keress többféle játékot, valamelyik jó, valamelyik nem =/
2/4 A kérdező kommentje:
Hát jó.Akkor mijet?Na akkor megprobálkozom vele!
2011. máj. 31. 16:00
3/4 anonim válasza:
Samsungokra nehéz telepíteni!Nekem volt 1 D900i-m és sokat szenvedtem a játékokkal és azok közül is csak a 2D-sek indultak el.Elmagyarázni itt nem tudom,itt egy link: [link]
4/4 anonim válasza:
Ez könnyű, töltsd le a JADmaker nevű programot, letöltöd a jart és belehúzod a JADmaker ikonjába vagy az ablakába és belehúzod a telefonodba mind a kettőt és aztán jadot indítod el. Ha így sem jó akkor nem segíthetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!