Megéri a sony ericcson xperia x10 mini pro?
olyat szeretnék venni most a t mobilnál két év előfizetésre 23ezer ft
van valakinek olyan mik a vélemények?
van esetleg ilyen árba ilyesmi teló amin van qwerty bill?
Mihez képest kicsi..A többi érintős telefonhoz igen, viszont szerintem azért nem olyan pici még sem. Azt mondják sokan netezéshez rossz, szerintem igazából nem mert a nagyobb kijelzős telefonokon is kell nagyítani az olvasáshoz és itt is, akkor nem mindegy,hogy most melyik?
A billentyűzet nagyon jó rajta, és szép képet is csinál nagyon :) Sajnos több jó dolgot nem tudok mondani róla :D
Bal oldalt van kereső, ott a google talász teszteket, képeket róla. Szóval a milyen a telefon kérdésre nem válaszolnék, mert már megtettem/megtették sokszor.
A megéri-e 2évre előfizetéssel kérdésre meg én azt mondanám, hogy nem. Szerintem ennyiért vagy esetleg 2-3ezerrel többért jobbat is választhatsz, amit azért tovább is használ az ember. Ha meg sokat sámít a qwety akkor meg inkább szerezz be egy Milestone-t. Az sokkal használhatóbb.
A komment megírásának időpontja: ma 12:38
minimum 3 ezret
akkor tudok mondani jobbat ennyiért
nem annyira hűde fonstos a qwerty bill de jó lennne
xperia8?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!