Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » E-Könyveket Androidon olvasók,...

E-Könyveket Androidon olvasók, hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Van egy Galaxy Minim, a Marketről már letöltöttem a Moon+ Readert és az FBReadert is. De nem értem, hogyan tudom rátenni a mobilomra az e-könyveimet, hogy ne érvénytelennek mondja ki a fájlt? És hová? Mert az FBReader azt írja "a készülék/sdcard/Books" mappájába.. Igazából nem értek hozzá, milyen fájlformátumot kell beilleszteni, a számítógépemen a könyvek .doc és Adobe Reader segítségével olvashatók, de ha pl egy .doc kiterjesztésű könyvet beillesztek a Books mappámba, a telefonon nem is érzékeli. Nemrég kaptam ezt a telefont, beismerem nem vagyok egy elektronikai zseni.. Segítsetek rajtam, kérlek ha van egy kis időtök, írjátok le nekem lépésről lépésre, hogyan tudok e-bookot olvasni a telefonomon, milyen formátumban, hová szúrjam be a letöltött könyveket, stb. Ha a formátummal van gond, hogyan alakítsam át, vagy ha ilyet nem lehet, akkor honnan tudom leszedni a könyveket telefonon olvasható formátumban. Köszönöm a segítséget.
2011. máj. 29. 07:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is FBReader-em van, nagyon jól használható. Ha .pdf és .doc a kiterjesztése van a könyveidnek, akkor azt át kell konvertálni ePUB formátumra, majd azt felrakni az sd kártyára.

Én a Calibre - eBook managment porogramot használom ehhez. :)

2011. máj. 29. 09:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged, már töltöm is a programot!
2011. máj. 29. 09:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, hogy zavarlak, de hogyan kell átkonvertálni .epub formátumra? Mert én kiválasztottam az egyik .doc formátumú könyvem, és kiválasztottam, hogy konvertálja át .epub- ba, úgy próbálkoztam, hogy ezután jobb egérgommbal rákattintottam és Mentés lemezre.. Ott kiválasztottam hogy Epub, kiírja hogy 100%, de aztán állandóan kiírja hogy 'Néhány könyvet nem sikerült menteni; Éjszaka háza 8.rész

A kívánt formátum nem elérhető"

Ez miért lehet? Nálad is így van? :( Hogyan tudnám akkor elmenteni .epub formátumban?

2011. máj. 29. 10:13
 4/5 anonim ***** válasza:
PDF-et a telón Adobe Readerrel nyitok meg, a doc-ot meg a cool reader is viszi.
2011. máj. 29. 11:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, sikerült! Köszönöm neked!
2011. máj. 29. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!