Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S vagy Google...

Samsung Galaxy S vagy Google (Samsung) Nexus S?

Figyelt kérdés
Melyiket érdemesebb megvenni?
2011. máj. 7. 18:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nexus S, mert azon van vaku :)

amúgy full ugyanazok szinte

2011. máj. 7. 19:00
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen, a Nexus S ebből a szempontból jobb, de megér-e a vaku 50.000 Ft ráfizetést, mivel a Galaxy S 80.000 Ft, a Nexus S pedig 130.000 Ft. Megér ennyit egy vaku, és egy Google plecsni?
2011. máj. 7. 19:05
 3/14 anonim ***** válasza:

hát hogy őszinte legyek, nagyon nem :D

a nexus one is drágább, mint a htc desire, pedig a desire az annak a továbbfejlesztett változtata. érdekesen tolják a dolgokat

2011. máj. 7. 19:08
 4/14 A kérdező kommentje:
Júliusban be akarok ruházni egy új telefonra, és ezt a két telefont néztem ki, de amikor megláttam a Nexus S árát felháborodtam. Úgy döntöttem, hogy a Galaxy S-et veszem meg, mivel ugyan azt tudja mint a Nexus S a vakut leszámítva, de hát nem vagyok egy nagy természetfotós, így ha sürgős a fényképezés arra tökéletes, egyébként meg ott a fényképezőgép.
2011. máj. 7. 19:12
 5/14 anonim ***** válasza:
viszont azt is vegyük figyelembe, hogy a nexus 16 gigás, és a galaxy s-ből 95k a 16-os. de még így sokkal drágább, úghogy jelenleg tényleg a galaxy
2011. máj. 7. 19:15
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz, de ha jól tudom bővíthető a Galaxy S, és a bővítés még mindig olcsóbb. A gugli emberei nem a haszonra mennek ilyen telefon kitalálásánál?
2011. máj. 7. 19:19
 7/14 anonim ***** válasza:
nemhiszem, hogy nagyon arra mennének. minden másból sokkal több hasznuk, mint ebből de a márkát azért megfizettetik
2011. máj. 7. 19:20
 8/14 A kérdező kommentje:
Akkor miért adják ki? Meg akarják mutatni, hogy ők is királyok, van külön mobiljuk, vagy csak túl sok a pénzük, és faragni akarnak a keretből?
2011. máj. 7. 19:22
 9/14 anonim ***** válasza:
pontosan ezért :) megkarják mutatni, hogy ők mekkora cégóriás és mindenhol ottvannak, főleg az egyik legfelkapotabb piacon, ami a telefonoké
2011. máj. 7. 19:24
 10/14 A kérdező kommentje:
Na ezt tartom egy kicsit szomorúnak. Az Iphone szürreális árát még megértem, de hülyeség egy 130.000 forintos telefont kiadni, amit 50.000 forinttal olcsóbban szinte teljes egészében megkapsz. Ráadásul az még szomorúbb, hogy vannak olyan műmájerek, akik nem tudnak mit kezdeni a pénzükkel, és megveszik a Nexus S-et, csak azért, hogy menőzzenek.
2011. máj. 7. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!