Sony ericsson Xperia x8 vagy Samsung galaxy mini?
galaxy mini vagy lg optimus me (nekem is ilyen van is hasonló mint a galaxy mini)
x8-at semmikép nagyon nem strapabíró barátomnak is ilyenje volt kemény 2 hónapig bírta egy csepp viz és dobhatod ki:((((
csak is x8
az meg hülyeség h nem strapabíró!!!
én 4 hónapja nyúzom az x8amat és semmi baja, pedig rengeteget használtam esőben és még a padlás szobábol is kiesett 1szer
meg különben is a SE lehet h nem ad el fele annyi telót se mint a samsung de nagyobb márka, idő és értékálló és a samsungok nagy részét fél éven belül szervizelni kell ellenben az SE-al. már vagy 60 SE volt eddig a családban és a 60bol csak 2 volt bajos az elmult 8 évben
Lehet. Mondjuk X8 esetében előfordul, hogy sikerül beszerezned egy 1.6-os androiddal ellátott példányt (erre elég kicsi az esély, mert már mindenhol 2.1 van rajta) azon meg nem megy a fájl küldés de kb. 5 perc otthon frissíteni.
A Galaxy mininél ilyenre viszont tuti nem lesz gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!