Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson Xperia x8 2.1...

Sony Ericsson Xperia x8 2.1 android vagy Samsung Galaxy Mini 2.2 android?

Figyelt kérdés

Melyik jobb?Miért?

Én nem sok különbséget látok a kettő között.

Látom van már ilyen kérdés, de akkor bővítek:

Melyik csinál szebb képet?

Vodánál veszem, ott a mininél a memkártyához azt írja hogy 2G(32 ig bővíthető) x8 pedig azt hogy 16g ig bővíthető.Most akkor az x8hoz nem jár memkártya a minihez meg igen?

Melyiknek van szebb hangja?

Kezelhetősége melyiknek jobb?

Netezésre melyik alkalmasabb (facebook, email)?

Melyik minőségibb?

Na engem ilyen szempontból érdekelne.

2011. ápr. 30. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Kb. ugyanolyan képet csinálnak.

Mind a 2-höz van 2GB-os kártya.

Elvileg mind a 2-nek jó a hangja.

Talán szerintem a SE jobban kezelhető.

Netezésre mind a 2 teljesen jó.

Talán a Samu minőségibb.

Az nagy előny a Samu-nak hogy 2.2 android van rajta.

Tesztek:

Se x8: [link]

Samu g mini: [link]

2011. ápr. 30. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:
a mini kezelhetobb.
2011. ápr. 30. 22:31
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!Jajaj nem igazán tudok dönteni :)

Azért itt végigböngésztem mindent, meg a teszteket is elolvastam, és egyenlő arányban szólnak mindkettő mellet és ellen is az érvek. :(

Majd bemegyek jövő héten a vodához, mindkettőt kézbe veszem és amelyik nagyobb hatást vált ki belőlem azt veszem. :)

Nem tudjátok a vodafonnál van lehetőségem bekapcsolt állapotban is megtekinteni a telefonokat?Vagy van olyan bolt akár használt GSM ahol megnézhetem mind kettőt bekapcsolva?

2011. máj. 1. 07:32
 4/4 anonim ***** válasza:
A szolgáltatóknál nem hiszem hogy megengedik. Csak kivett aksival veheted a kezedbe(vagy legalábbis kikapcsolt állapotban). Szerintem használt telefon boltban sem engedik meg, de 1 próbát mindenképp megér.(1. válaszoló vok)
2011. máj. 1. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!