LG P500 telefonon, hogyan lehet mp3 fájlt csengőhangnak beállítani?
Kártyán létrehozol egy Sounds nevű mappát abban meg egy Rinstones nevű másik mappát. Aztán Settings->Sound->Phone ringtone aztán kihozza a gyári hangok között azt is amit az előbb bemásoltál.
Vagy letöltöd a Tone Picker nevű programot Marketről. Utána ugyanúgy elmész a csengőhang beállításhoz és előjön egy olyan lehetőség, hogy Tone Picker. Ezzel már meg tudod találni zenéket a telón és be is tudod állítani őket csengőhangnak vagy üzenetjelzőnek.
akkor jó :)
Nem tudtam,de ksözi az infót :D
am örülök,sztem sokkal profibb,mint a Samsung Corby. Lehet,hogy az LG telefonok egyesek szerint nem a legjobbak,de ammedig nincs bajom velük addig én azt állítom jók :D
ez egy jó telefon. ár/érték arányban is. na meg ha tesztet is olvas az ember akkor szintén látja. nekem egy jó barátom vett ilyet és nagyon dicséri.
használd egészséggel Miss Stella! :D
köszönöm szépen :)
amúgy szerintem is tök klassz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!