Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet-e wifit rakni a telefono...

Lehet-e wifit rakni a telefonomra?

Figyelt kérdés
Nincs wifi a telefonomon és nem tudom, hogy lehet-e rá rakni, vagy hogy mennyiért. Sony Ericsson W302-m van és nincs rajta wifi, de szeretnék rá. Lehetséges, hogy tudok rá rakatni? Vagy egyáltalán megéri rá rakatni, mert lehet hogy annak az árából már veszek egy másik telefont.:/
2011. ápr. 25. 10:58
1 2
 1/15 Dave46 ***** válasza:
oh yeah
2011. ápr. 25. 11:02
 2/15 anonim ***** válasza:

Ez legalább a huszadik ilyen kérdés. A válasz továbbra is: NEM!

N mint Nándor, E mint Elemér, M mint Márton!

És a szervíz sem tud beletenni, letölteni sem lehet rá, és bluetooth-on sem küldhető át. Tehát amelyik telefonon nincs gyárilag Wifi, azon nem is lesz ilyen funkció SOHA!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

2011. ápr. 25. 11:07
 3/15 anonim ***** válasza:
Hány ilyen kérdés volt már. A válasz még mindig ugyanaz: utólag NEM lehetséges a wifi beépítése. Ha wifi-s telefont akarsz, akkor csere.
2011. ápr. 25. 11:07
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
az is hülye aki Sony Ericsson W302-t vesz
2011. ápr. 25. 11:11
 5/15 A kérdező kommentje:
nem én választottam a telefont -.-" am köszi mindenkinek naon "kedvesek" vagytok
2011. ápr. 25. 11:32
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell lehurrogni azt, aki nem ért hozzá...

Szóval a válasz: nem. Rengetegszer hangzott már ez a kérdés, ugyanis sokan nincsenek tisztába a fogalommal. A Wi-Fi egy rádió, ugyanolyan rádió, mint mondjuk az autórádió. A vezetéknélküli hálózatok jeleit fogja be, szóval ez nem szoftveres kérdés, hanem hardveres. Kell egy adóvevő, plusz a szoftvert is kompletten át kéne írni, ahhoz, hogy működjön is, erre ugye nincs lehetőség.

2011. ápr. 25. 11:46
 7/15 anonim ***** válasza:

Nagyon szivesen!

Bárki is választotta, nem vette figyelembe azt, hogy van-e Wifi antenna beépítve ebbe a szuper kis készülékbe.

De azért ne szívd mellre, senki sem akar téged megbántani.

További Kellemes Húsvéti Ünnepeket neked is és a többi Kérdezőnek is!

2011. ápr. 25. 11:47
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem lehet!

Olyan mint ha kamerát akarnál szerelni egy olyan telefonba amiben gyárilag nincs.

2011. ápr. 25. 15:14
 9/15 anonim ***** válasza:

ma 11:11

Tudod, elég sok hülye él még a földön, akik nem a legújabb telefonért rohannak azonnal , amikor megjelenik.

2011. ápr. 25. 15:33
 10/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek=)
2011. ápr. 26. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!