1/7 anonim válasza:
Nem szeretem a Samsungot, úgy hogy Xperia.
2/7 anonim válasza:
Én a Sony-t választanám,mert szerintem is jobb.
Nekem volt már mind a kettő(más modellek) de a Sony szinte mindenbe jobb volt.
3/7 anonim válasza:
nekem sonym van, de volt már a kezembe mini is. semmi pénzér nem cserélném le. (max annyiér, amennyiér tudok venni egy új x8at:DDDD) a képernyő összehasonlíthatatlan, viszont gyorsabb, ez tény:) (a 2.3.3as ROM se lassú:P)
5/7 anonim válasza:
Hihetetlen! Emberek, az X8-at Android 1.6-al adják még mindig! Semmiképpen nem szabad megvenni. Ég és föld a különbség a Galaxy javára.
6/7 anonim válasza:
No igen, a Sunyi-Sanyi-Sony Ericsson már olyan elmaradott telefonokat csinál, mint a Samsung 1 évvel ezelőtt.
7/7 anonim válasza:
utolsó: kit érdekel, hogy milyen csúcskategóriás telefonjai vannak, amikor 40 ezres árkategóriáről beszélünk? mellesleg bármelyik új xperiát jobban elfogadnám mint a galaxy s-et. sony sokkal szabadabban kezeli az androidot is, jobban tetszik a kezelőfelülete, és milliószor jobb a kialakítása, összeszerelés, mint a samsungok esetében.
utolsó előtti: egyrészt 2.1es androiddal adják, másrészt egy fél délután 1.6ról 2.3.3ra felhúzni. gyökereknek... van akinek 15 perc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!