Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony ericsson Xperia X10 mini?

Sony ericsson Xperia X10 mini?

Figyelt kérdés
Arra vagyok főleg kiváncsi,hogy van-e hozzá headset,és milyen a hang(zenehallgatásnál).Meg egyéb vélemények...
2011. márc. 26. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Csak akkor vegyél minit, ha kicsi a kezed. Ismerősömnek mini prója van, a billentyűzet nélkül nem nagyon tudná használni. (Attól függetlenül, hogy általános iskolás 6-os, és a telefon csak parasztvakításra van, gyakorlatilag semmire se használja)

2011. márc. 26. 18:15
 2/4 anonim válasza:

Anyámnak van ilyen mobilja... De nekem nem jön be... Headset van hozzá meg a média része is nagyon szuper... de az én érintőképernyős LG GS290-emet nem ismeri fel az ő mobilja szóval ő nem tud bluetotthon küldeni csak én neki de azt is csak nagy nehezen. Telefonáláskor is válszd (ha van rá lehetőséged) a kihangosítást mivel a képernyője ilyenkor nem záródik le és, mivel nagyon érzékeny mobil, ezért ha egy kicsit is hozzá ér az arca rögtön lerakja mivel pont ott van az ikon! :/ Az előzőnek is igaza van mivel téll. nagyon kicsi egy mobil.CSAK akkor vedd meg ha netes mobil kell, mivel az egész teló szinte csak arról szól!! Van rajta youtube, axn... Szóval ezek alapján dönts róla! :D

Bocs ha értelmetlenül fogalmaztam! :$

2011. márc. 26. 19:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nincs bajom a méretével,sőt nagyon is szeretem a kicsi telefonokat.A kihangositás is menne mivel nem szeretek úgy telefonálni h a fülemnél van rögtön,de engem ami főleg érdekel az a zenehallgatás,és arra lennék kiváncsi,h szépen játsza-e le a zenéket meg ilyesmik... :)

2011. márc. 26. 19:11
 4/4 anonim válasza:
Persze mint már írtam a média része nagyon szuper,azért én is elfogadnám, ezt a telót. :) Nem zúg , nincs háttérzaj. Szóval azt jól eltalálták, ez kárpótol mindenért! :D
2011. márc. 27. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.