Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Desire vagy Iphone 4 vagy...

HTC Desire vagy Iphone 4 vagy Samsung Galaxy S?

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 15:59
 1/8 anonim válasza:
HTC
2011. márc. 16. 16:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Iphone 4
 3/8 anonim ***** válasza:
iPhone mert IOS, app store, 300 000 app, gyors kiforrott.
 4/8 anonim ***** válasza:
A kérdés, hogy Android vagy iOS. Ezután jöhetnek a választások, ha Android: Galaxy S, Desire HD, ha iOS - pedig egyszerű, iPhone4. Viszont a piacon egyre komolyabban kell venni a WP7-es telefonokat is, főleg az OMNIA7-et. Sokan első ránézésre elutasitják a WP7-et, pedig az egész nem erről szól és aki komolyabban kezeli, az tudja, hogy az a rendszer teljesen rendben van, mint felhasználói élményben, mint gyorsaságban és mostanában mint alkalmazásokban.
2011. márc. 16. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:
attól függ mennyire szereted a telefonod buzerálni. én pl gondolkodás nélkül az android - htc párost mondanám, láttam már mind3 telefont. főleg egy 2 perces root után...:)
2011. márc. 16. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:
amúgy a piac tekintetében mind az adnroid market, mind az appstore elérte azt a mennyiséget, ahol már ez nem lehet döntő tényező.
2011. márc. 16. 17:56
 7/8 bp1985 ***** válasza:
Galaxy s, mert a market nincs teleszemetelve mindenféle baromsággal, mint az apple "marketja", ráadásul jobb oprendszer az android, mint az ios, ezt bárhol elolvashatod, csak az iphone userek ezt nem látják, mert csőlátásuk van. Volt iphone-m, jelenleg egy desire-m, ill egy hd2-őm van, mindkettő jobb, mint az iphone.
2011. márc. 16. 22:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Előző.

Androidos vagyok énis, de szerintem hülyeségeket beszélsz. Több dologban is elmarad az Android a iOStől/ androidos telefon az iPhonetól. Egyik a market, pont ezért, mert nyílt forrású az egész rendszer, és mindenféle szoftverfejlesztő cégecske felrakhat mindenféle szenny programot. Nem ismerem az AppStoret, de állítólag egyszerűbb is, mint a Market. Az iOS ezen előnyét azért is tartom szinte lényegtelennek, mert mindkét piac elérte azt a szintet, ahol a számok már lényegtelenek, egy olyan user is megtalál magának mindent, aki sokat használja a telefonját, ad a minőségre, etc. Nekem például nagyon tetszik maga a market, itt már nem lehet döntő tényező egyik sem. A másik előnye az iOS-nek, hogy stabilabb, gyorsabb. Ezt azért nem tartom egy kifejezetten nagy előnynek, mert egy 130-150ezres hardveren az Android is kiválóan fut, gyorsan, akadásmentesen. Aztán előjöhetnek még olyanok, hogy játékélmény, amiben az iPhone szintén tagadhatatlanul jobb. Ez engem azért nem igazán érdekel, mert amennyit én játszok, arra bőven elég egy szintén 130-150ezres telefon játékélménye is. A negyedik, hogy a hardver jobban optimizálva van a szoftverrel, de mint mondtam, egy komoly telefon is tökéletesen fut Droiddal. Ergo ha valaki iPhonet akar venni, és rászán 200ezret, akkor egyedül játékélményben kap többet kétségtelenül, mint például egy Galaxy S-en, HTCn. Ez az egyetlen dolog.

Utána jöhetnek ugye a szubjektív dolgok. Az Apple cuccok kegyetlenül össze vannak rakva, és még jobban bele lehet mászni az Android nyíltságába, iOS zártságába, egyszerűségébe.

Összegezve nekem nem az iPhonenal van bajom, ami egyébként hardveresen top, hanem a szoftverrel, ami számomra sokkal többet elvesz az értékéből, mint amennyit hardveresen hozzáad.

2011. márc. 17. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!