Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson X8 vagy Samsung...

Sony Ericsson X8 vagy Samsung galaxy3? SOS!

Figyelt kérdés
z x8-at 10 ezer ft-tal olcsóbban tudnám megszerezni.Szerintetek melyik fiúsabb?Előre is köszönöm!
2011. márc. 16. 14:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Galaxy.
2011. márc. 16. 15:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem x8am volt és valahogy nekem nem volt az igazi! Szerintem galaxy3! Kinézetre is jobb, a menüje is áttekinthtőbb, és samsung:P
2011. márc. 16. 15:04
 3/10 anonim ***** válasza:

csakis az x8 mert megbizhatóbb és nekem az is van:)

a zumzungok nagyrésze rövid időn belül a szervizben köt ki

2011. márc. 16. 15:14
 4/10 anonim ***** válasza:
A galaxy annyival jobb hogy van benne multitouch(aminek én sok értelmét nem látom) amúgy meg sztem mind a 2 fiús. Én x8-ra szavazok.
2011. márc. 16. 15:16
 5/10 anonim ***** válasza:

O.o az X8-ban nincs multitouch?

Lehet, hogy te nem sok értelmét látod, nekem most van először tapis telefonom, és nagyon szar lenne nélküle. A mai laptopok tapipadja is multitouch-os, nagyon hasznos dolog.

2011. márc. 16. 15:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor pont azért látod nélkülözhetetlnnek mert most van először. Én nemtudom mi a jó benne hogy széttudod húzni és kk közelít. Ha csak simán zoom-olsz az sztem sokkal jobb. Én már az 5. érintős telómat veszem, abból 2-ben volt multitoch ,és annyira idegesített az is hogy néhány netes progin csak úgy tuttam közelíteni hogy össze-vissza húzogattam mindent, ráadásul nem is pont olyan közelre mint amilyen nekem jó lett volna.
2011. márc. 16. 17:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor az lehet, hogy a telefon hibája, a Bladem semmiképp nem mondható márkás telefonnak, mégis tökéletesen működik a multitouch.
2011. márc. 16. 17:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez nem a telefon hibája, mért olyan nehéz megérteni hogy van aki nem szereti a multitouch-t?
2011. márc. 16. 18:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Várom még!
2011. márc. 16. 21:14
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem x8!
2011. márc. 18. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!