Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidra csak a Market-en...

Androidra csak a Market-en keresztül lehet letölteni?

Figyelt kérdés
Probáltam azt h letöltök vmi alkalmazást vagy bármit Androidos cuccos oldalakrol, és ráteszem a telefonra, de egyszrüen nem indul az alkalmazás, és semmit nem lehet vele kezdeni.. ez mindenkinél igy van???? lehetséges egyáltalán az h nem a marketröl töltök vmit le, hanem a Pc-röl a telora? Kérem aki tud vmi infot az segitsen!!! előre is kőszike
2011. febr. 8. 01:10
 1/4 anonim ***** válasza:

ne használj halmozott írásjelet, nem túl előnyös.

az alkalmazások apk kiterjesztésüek.

ezt rárakod a telefonra. a telefon alapból nem tud semmit kezdeni vele.

felmész marketra. letöltesz egy fájlkezelőt. például az es file explorer-t.

ő már tudja kezelni, és feltudod vele rakni a programokat/játékokat.

2011. febr. 8. 01:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Minimum egy fájlkezelőt a Marketről kell letöltened. Én Astro-t használok, de ez kizárólag ízlés kérdése, mind ugyanolyan jó. Utána az APK-t ha felmásolod a gépről, el tudod vele indítani (Open App Manager). A "nem megbízható forrásból való telepítés"-t be kell kapcsolni (ugyanis csak a Market az), de erre az elsőnél rákérdez.
2011. febr. 8. 06:56
 3/4 A kérdező kommentje:
nekem astro file-om van, és ugy másoltam át a telora, megnyitottam a fájl-t a telon, és hiába, nem csinált semmit.. :S
2011. febr. 8. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Sok telefonon alapból van fájlkezelő, ha a tiéden is van, akkor szerintem ne tölts le újat, mert (ZTE Blade -en legalábbis) az alap fájlkezelő is tud telepítni.
2011. jún. 22. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!