A samsung s5230 szar?
úgyértem, hogy nem a tudását illetően, mert azt el tudom olvasni bárhol
a minőségére vagyok kíváncsi
meg 1 év garancia van rajta nem?
nem azért veszem a telefont, hogy szervízbe vigyem, de érdekel, hogyha mégis tönkremenne, akkor mennyi a szervízidő?
valahol olyasmit hallottam hogy 2 hónap is lehet akár :(
1. minden elektronikus készülék elromolhat, attól nem vagy megmentve még a garanciával sem.
2. valahogy felfújták azt a dolgot, hogy rengeteg s5230-at szórtak ki az utóbbi időben, és természetesen voltak vele gondok. Más masinákkal is előfordul, olvasd csak a teszteket nyugodtan.
Pl nem adnak el annyi Iphone-t, és a hibaarány mennyiségre alacsonyabb. Pedig azok is járnek szervízbe, csak arra nem azt mondják hogy milyen sz@r mert drága volt.
Ez a telefon ezen az áron ennyit tud, ezt nem kell szem elől téveszteni.
Nekem egy éves múlt, semmi gondom nem volt vele se kezelés, sem működés terén, és egy pár kollégám is van így aki szintén így van vele.
Pedig ejtettem már le elégszer...
Pl. nem ócsárolom azt a laptop gyártót sem, ahonnan tavaly vettem a gépem, egy hét múlva behalt. A cseregép 3 nap után. Adtak egy harmadikat, ami azóta hasít ...
Az elektronika egy ilyen szakma, Murphy is megmondta: "Ha valami egyáltalán elromolhat, az el is romlik."
Te is csinálhataz hibát a munkádban, mégsem vagy sz@r ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!