Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A samsung s5230 szar?

A samsung s5230 szar?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 07:25
1 2 3
 1/28 M@x ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó!
2010. dec. 30. 07:30
 2/28 A kérdező kommentje:

úgyértem, hogy nem a tudását illetően, mert azt el tudom olvasni bárhol

a minőségére vagyok kíváncsi

meg 1 év garancia van rajta nem?

nem azért veszem a telefont, hogy szervízbe vigyem, de érdekel, hogyha mégis tönkremenne, akkor mennyi a szervízidő?

valahol olyasmit hallottam hogy 2 hónap is lehet akár :(

2010. dec. 30. 07:31
 3/28 M@x ***** válasza:
100%
a garancia az már attól függ hogy hol veszed
2010. dec. 30. 07:42
 4/28 A kérdező kommentje:
vodafonnál
2010. dec. 30. 07:53
 5/28 M@x ***** válasza:
meg általában ki van írva hogy mennyi garancia van rá
2010. dec. 30. 07:55
 6/28 anonim válasza:
Én egy fehérrel találkoztam eddig közelről, tartós használat után már recsegett- ropogott. Amúgy nekem a testvére van, az s3370, és szeretem. Előtte hosszú ideje nem "kötődtem" egy készülékhez sem, de ez már 3 és fél hónapja megvan, és nem szándékozom lecserékgni. Ez nálam nagy dolog. :) Amúgy meg, a Samsungok nem arról híresek, hogy szervízbe kéne velük rohangálni. Mindig benne van a pakliban, hogy az ember kifog egy hibás példányt, de ez kiszűrhetetlen.
2010. dec. 30. 08:19
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

1. minden elektronikus készülék elromolhat, attól nem vagy megmentve még a garanciával sem.

2. valahogy felfújták azt a dolgot, hogy rengeteg s5230-at szórtak ki az utóbbi időben, és természetesen voltak vele gondok. Más masinákkal is előfordul, olvasd csak a teszteket nyugodtan.

Pl nem adnak el annyi Iphone-t, és a hibaarány mennyiségre alacsonyabb. Pedig azok is járnek szervízbe, csak arra nem azt mondják hogy milyen sz@r mert drága volt.

Ez a telefon ezen az áron ennyit tud, ezt nem kell szem elől téveszteni.

Nekem egy éves múlt, semmi gondom nem volt vele se kezelés, sem működés terén, és egy pár kollégám is van így aki szintén így van vele.

Pedig ejtettem már le elégszer...

Pl. nem ócsárolom azt a laptop gyártót sem, ahonnan tavaly vettem a gépem, egy hét múlva behalt. A cseregép 3 nap után. Adtak egy harmadikat, ami azóta hasít ...

Az elektronika egy ilyen szakma, Murphy is megmondta: "Ha valami egyáltalán elromolhat, az el is romlik."

Te is csinálhataz hibát a munkádban, mégsem vagy sz@r ...

2010. dec. 30. 08:37
 8/28 anonim ***** válasza:
Lassan 2 éve megvan. Semmi bajom vele; 1-2 alkalommal előfordult, hogy a fényképezésből csak nehezen tudtam kilépni. Más semmi.
2010. dec. 30. 11:21
 9/28 perettyó ***** válasza:
29%
szarnak szar de szerintem 22 ezerért ne várjál sokat(bár szerintem reálissan nem ér kb 16-18 ezret)van köztük 1-2 ö amit nem úgy hánytak össze azok lehet hogy optimális használatnál örökök mint a nyomorúság de a legtöbb igenis rossz,nincsenek rendessen összerakva,nagyon silány,kontár munkák tehát oké hogy samsung de nem egy galaxy vagy akár egy monte sem,én amondó vagyok hogy nem szabad meg venni inkább gyüjteni és újonnan venni egy nokia 5230 at vagy egy zte bladet vagy ennyiért már kapsz korrekt állapotu nokia 5230 okat használtan azok legalább össze vannak rakva és nem diszidálnak 2 hetente
2010. dec. 30. 11:33
 10/28 anonim válasza:
100%
Csak épp a Nokia 5230 batár nagy, engem nem is telefonra emlékeztet, inkább játékkonzolra. Meg bonyolult is. Nem kell mindenkinek okostelefon, nekem sem kéne.
2010. dec. 30. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!