Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonba lehet rakni wifit?

Telefonba lehet rakni wifit?

Figyelt kérdés
Van egy Samsung Corbym sajnos nincs benne wifi. Nem lehetne rakni bele?
2010. dec. 29. 14:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. dec. 29. 14:20
 2/9 perettyó ***** válasza:
bele nem hiszem hogy belerakják bár láttam én már furcsaságokat talán külsö wifi vevöt lehet hozzá kapni de nem hiszem
2010. dec. 29. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Bele rakni? Nem, kizárt dolog. Lehet valami házi praktikával megoldani, mint külső wi-fi felfogó készülék vagy hasonlók, de, hogy a telefonodba neked belerakják és azon használd, azt nem. Az oprendszer miatt ugysem tudnád használni, ha mégis megcsinálná valaki a lehetetlenhez közeli wi-fi beszerelést.
2010. dec. 29. 14:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor a külsejére lehet? Nekem mind1 csak fogjam a netet!
2010. dec. 29. 14:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Sem kintre sem bentre nem lehet.

Külsőben nem wifi-vevő hanem erősítő létezik!

Gondolj bele ha létezne ilyen kütyü és rátennéd a mobilra mit kezdene vele?Honnan tudná hogy neki most wifi-zni kell?

2010. dec. 29. 14:32
 6/9 perettyó ***** válasza:
külsö nem azt jelenti hogy rtá ragasszák a telefonra hanem egy akkora doboz mint a telod csatlakozik hozzá kábellel
2010. dec. 29. 14:33
 7/9 perettyó ***** válasza:
de kell hozzá természetessen program
2010. dec. 29. 14:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Jah értem, akkor inkább kihagynám .
2010. dec. 29. 14:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet bele rakni, a gyártók is raknak különféle telefonokba.

Nem kell hozzá más, mint néhány tervezőmérnök, egy szilícium feldolgozó üzem, lapka gyártó sor, beültető automaták, minőségellenőrzés, összeszerelő munkások, és vállalhatod az ismerősök telefonjainak is az átalakítását. Néhány 10 ezer darab után bejön az ára, a foglalkoztatásra is kaphatsz támogatást.

2010. dec. 29. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!