A Samsung vagy az Lg jobb minőségű? Ti melyiket szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 16:17
3/6 anonim válasza:
samsung, lg nekem egyszer nagyon rossz volt azóta megfogadtam nem kell soha többet
bár a samsungot sem szeretem túlzottan
4/6 anonim válasza:
LG az utolsó, amire gondolok vásárláskor. A Samsung sokkal jobb minőség, még ha ezt az LG tulajok nem is vallják be. Rengetek probléma volt a családunkban LG-kel....2 telefon, 1 monitor,1 mosógép romlott el az LG-től 2 év alatt....többet soha nem veszek azt. Egyértelmű h SAMSUNG-ot kell vásárolni. Ezt jó pénzér is de megtanultam.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
Még azt hagy kérdezzem már meg hogy samsung j700i telefonban rossz volt a hangszóró , az elején csak amikor feltoltam, összecsukva nem, aztán rossz lett a kamera, zöldes "képet" mutatott. arra gondoltam hogy tutira azért van mert feltolós,és elhasználódott benne a kábel(vagy mi van ott benne, ami összeköti a gombokat a képernyővel). Meg tudnák csinálni szerintetek? mennyi lenne kb? 3-4ezerből kijönne, vagy érdemesebb inkább új telót venni?
2010. dec. 26. 16:38
6/6 anonim válasza:
Sztem biztos meglehet csináltatni. De ez minden felcsusztathatós és felnyithatós telefonnál jelentkezhet az idő és használat mulásával...az árat majd a szervizben megmondják, mert nem mindenki egy szabvány árrendzserrel dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!