Sony ericsson xperia x10mini pro jó telefon?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek milyen telefon?
Főleg azoknak a válaszát várom akiknek van ilyen telefonja és nem csak hallotta, hogy rossz meg ilyesmi.
És még annyi, hogy vannak valamilyen hibái a felbontáson kívül?
az IGO amúgy fut rajta?
Köszönöm és boldog karácsonyt mindenkinek.
2010. dec. 25. 15:22
1/30 Sipos Kriszta válasza:
Láttam már a TV-ben és szerintem megéri megvenni, mert jó mobil.
2/30 anonim válasza:
IGO fut rajta.És szerintem több előnye van,mint hátránya ami alatt a kijelzőre és az 1.6-os ANDROID-ra gondolok.De ettől függetlenül nagyon el lett találva.Nekem kedden vagy Szerdán érkezik meg és nagyon váárom.:)
3/30 A kérdező kommentje:
az faja:) én sztem holnap veszem meg
2010. dec. 26. 21:59
5/30 A kérdező kommentje:
jaa megvan és sztem nagyon zsíír
2010. dec. 27. 20:10
6/30 anonim válasza:
nekem csak hnap jön meeeg.basszus.:DD
7/30 A kérdező kommentje:
:) majd írj ha megvan és hogy hogy tetszik
2010. dec. 28. 09:39
8/30 anonim válasza:
hnap delőtt megislesz.figyi remélem,h nemtiltattad le róla a netet,egy minimális net előfizetés is kell neki,mert meghülyül fél év múlva,mer tnembírja magát frissíteni a wifi-ről.szval én kértem mellé még egy 100mb-s netet.ami havi 1000ft.szval sztem nemsidrága.:)de ezt énis ma tudtam meg.
9/30 A kérdező kommentje:
ja értem, hát majd én is tervezem, hogy rakatok netet rá, most jelenleg van net csak az nagyon drága:( kár, hogy wifiről nem frissíti magát
2010. dec. 28. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!