Jól csináltam? (mobil facebook)
Szóval ma küldettem egy sms-t a facebook.hu-ról a telefonomra, meg is jött egy ilyen szöveggel: Nézegesd a facebookot adatforgalmi díj nélkül!
aztán a link: 0.facebook.com
erre rámentem, bejelentkeztem, és kiírtam valamit az üzenőfalamra, aztán kiléptem.
mikor megnéztem gépen, a bejegyzésem alá az volt odaírva, hogy "Mobil web használatával". A többi mobil-facebookos ismerősömnek ilyenkor a "facebook mobil használatával" felirat van ott. akkor most csesztem el pénzt, vagy nem, és továbbra is csinálhatom így? ha igen, akkor mit rontok el?
"Fontos tudnia, hogy adatforgalomra alkalmas mobiltelefon vásárlásakor a Net Start adat-díjcsomagot automatikusan bekapcsoljuk, így ha nem választott eltérő adat-díjcsomagot, akkor díjköteles link esetén a Net Start díjszabása szerinti adatforgalmi díjat kell fizetnie."
tehát nálam ezek szerint automatikusan bekapcsolták. ezek szerint mindkét feltétel adott ahhoz, hogy ingyen facebookozhassak. hol a hiba?
Ugye hogy tudsz olvasni.
Hívd fel az ügyfélszolgálatot és olvasd fel nekik a kis válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!