Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnék iPhone-ra zenét...

Hogyan tudnék iPhone-ra zenét tölteni gépröl?

Figyelt kérdés
amikor bedugom a letöltökábelt csak a képeket tudok leszedni az iphonrol.. de nemtudom zenét hogyan tundék rátölteni. segitsetek!
2010. nov. 26. 22:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
iTunes
2010. nov. 26. 22:35
 2/12 A kérdező kommentje:
de basszus nemértem mit kell meg hogy kell. abszolut nemtudok semmit erröl az egész dologrol.
2010. nov. 26. 22:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
töltsd le az apple oldaláról az itunes programot és telepitsd fel, azzal lehet kezelni az iphone tartalmat
2010. nov. 26. 22:41
 4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.biztos lány vagy;)
2010. nov. 26. 22:42
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
Ha ennyire nem értesz hozzá jobb ha megkérsz valakit, hogy segitsen mert még valami galibát csinálsz.
2010. nov. 26. 22:47
 6/12 A kérdező kommentje:
egy műszaki antitálentum vagyok. nemis értem minek nekem:S
2010. nov. 26. 22:52
 7/12 anonim ***** válasza:
24%

akkor nem neked valo az iphone

bar az itunes programot amerikainak terveztek elsosorban, akik altalaban hulyek, de megiscsak boldogulnak vele, szoval ha nekem ennyi sem megy, ne is vegyel okostelot

2010. nov. 26. 23:26
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
Először is mi az a letöltőkábel? :) Az itunesn tényleg egyszerű program. Fogod az általad letöltőkábelnek nevezett dolgot összekötöd vele az iphonet. Itunes megnyit rámész a bal oldalon felsorolt kategóriák közül a zenére utána a file feliratra itt kiválasztod, hogy egy zenét vagy egy egész mappát adsz hozzá ( megkeresed a zenét amit akarsz a gépeden). Ha sikerült akkor láthatod hogy a kategóriák melletti részen megjelennek a kilistázott zenék. Na ezeket kijelölöd és szépen áthúzod őket az iphone feliratra és hagyod hogy szikronizálja őket( ilyenkor a telefon képernyőjén is ki van írva). Ezzel kész is ezt annyiszor ismétled ahányszor akarod. Törölni is úgy tudod őket, hogy az iphone zene mappában kikeresed kijelölöd delete gombot nyomsz a gépen. Ha gondolod felértékelhetsz. ;)
2010. nov. 27. 07:13
 9/12 A kérdező kommentje:
fuu te utolsó:)nagyvagy;)
2010. dec. 8. 13:49
 10/12 anonim válasza:
Ehhez az egeszhez szukseges apple ID??????
2011. okt. 2. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!