Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Samsung Galaxy S jó telefon?

A Samsung Galaxy S jó telefon?

Figyelt kérdés

nem tuodm, hogy most a samsungok azok jó telefonok?? mert van egy baartnom aki meg van elegedve a samsungokkal (samsung monte-ja van, és már volt tobb samsungja)..

egyesek, akiknek még egyszer sem volt samsunguk, azt mondjak hoyg semmikepp nem vennének iylen tipusu mobilt..

most mit csináljak?

2010. nov. 17. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:
A Galaxy S hihetetlen jó telefon.Akiknek még nem volt Samsung-juk, azok ne mondják, hogy nem vennének.Mert ha kipróbálják, nem fogják tudni elengedni:)
2010. nov. 17. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Anyámnak olyanja van, nem rossz, bár én annyira az android rendszert nem szeretem.

Amúgy szerintem meg arra hallgass akinek már volt.. Akinek még nem volt, az milyen alapon mond véleményt?

2010. nov. 17. 11:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Sima Samsungot sosem vennék, ez rám is igaz, de a Galaxy S gyönyörű, másrészt Androidos... Szóval nagyon ott van és erős a hardver.
2010. nov. 17. 11:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Én használom már lassan 3 hónapja és az eddigi legjobb telefonom. GPS városban néha bizonytalan, ha játszik vele az ember az akkut pedig megkajálja akár pár óra alatt is (aki nem ezt írja hazudik). Persze normál használat mellett megvan a 2 nap (éjszaka flight mód-al)

Gyönyörű kijelző, (én a 2.2-es androidot használom) veszett gyors, nagyon jól belőtt kijelző (nagyon jó rajta gépelni is pl)

2010. nov. 17. 13:57
 5/5 A kérdező kommentje:
de nincs rajta vaku.. :/ az pedig elegge jol jonne.. :/
2010. nov. 17. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!