Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Samsung Galaxy S milyen?

A Samsung Galaxy S milyen?

Figyelt kérdés

Jobb mint egy Iphone?

Sok androidos telefon jobb nála?

2010. okt. 31. 00:46
 1/9 anonim válasza:
100%
szerintem nem csak részleteiben jobb az iphone-nál. az egyik ebben jobb a mási abban minden esetre nekem az androidos samsung jobban bejön... nézz utána a kédésednek ezeken az oldalakon: www.samsung.hu www.apple.hu www.mobilarena.hu (teszt)
2010. okt. 31. 01:43
 2/9 anonim ***** válasza:
f*sza
2010. okt. 31. 14:22
 3/9 anonim ***** válasza:
14%

Nem ér 10 forintot. Fagy akad, kevés rá a program stb...

iPhone a király.

2010. okt. 31. 18:06
 4/9 anonim válasza:
49%
Nekem GAlaxy S-em van, az egyik osztálytársamnak meg Iphone GS. De szerintem a GAlaxy jobb, most ezt nem azért mondom mert az enyém ilyen. De ez a véleményem. A Galaxy vékonyabb és nagyobb kijelzöju, mint az Iphone. 5 megapixeles mig az Iphone csak 3.2 Addroidos, Gps, meg ilyesmi, mig az Iphonon ilyen nincs.... ÉS androidé a jövö, mindenki ezt mondja.....
2010. nov. 20. 15:10
 5/9 anonim ***** válasza:
24%
Attól hogy ezt mondja, még nem biztos, hogy így is van. Apple Storeon kb 270 000 program van, míg android marketen vagy 80 000. De a Galaxy S persze nem rossz, bár nekem iPhone 4-em van és nem adnám semmiért.
2011. márc. 11. 17:15
 6/9 anonim válasza:

Nagyon jó kis teló, és gyönyörű képe van. Nagyon gyors, szépen kivitelezett telefon és egyáltalán nem fagy, se akad. Az iphone se rossz de sztem azért galaxy jobb de mind erről mindenki mást mond. A galaxy s egy nagyon sikeres telefon.

"Samsung Galaxy S - ez a legmenőbb Androidos teló

A Galaxy S-sel nem csak a Samsung mellett tettük le voksunkat, de egyúttal az androidot is megszavaztuk az év operációs rendszerének. A Windows Phone 7-nek még nem volt elég ideje bizonyítani számunkra, az iPhone 4 pedig a felháborítóan sok gyári hiba miatt bukta el a lehetőséget, hogy az év csúcstelefonja legyen.

A Galaxy S egyik nagy ellenfele a HTC Desire volt, de a Samsung multimédiás képességei gyakorlatilag felülmúlhatatlan. Aki kíváncsi a részletekre, kattintson ide az iPhone 4 – Galaxy S – HTC Desire összehasonlító tesztünkre. Aki már kinézte magának a Galaxyt, ide kattintva több hónapos tapasztalattal gazdagodhat, vagy ide kattintva meg is vásárolhatja nálunk."

Ezt a technet-en olvastam róla gondoltam beírom ide... Remélem tudtam segíteni. :)

2011. ápr. 17. 12:27
 7/9 anonim válasza:
Bocsi előző vagyok, csak msot vettem észree hogy 1-2 felesleges részt benne hagytam az idézésben... :D
2011. ápr. 17. 12:30
 8/9 anonim válasza:
0%
Sziasztok! Nekem is samsung galaxy s telóm van és nagyot csalódtam benne, az egész egy nagy rakás sz.... Elöször is : Állandóan akad, gyenge az 5 megapixeles kamera, (csak a telefonon jó a felvétel de ha számítógépre másolod homályos), Éjszaka használhatatlan a vaku hiánya miatt, a beállításokban is és a saját mappákban is ha kilépsz az oldalt újra le kell görgetned ahhoz hogy egy lejjebb lévő vagy beállításba vagy mappába be tudj lépni, (ezt még a régi száz éves telefonok sem csinálták),sokszor le fagy az egész rendszer, Wifi is gyenge, és még a telefon kialakítása is sz...r mert ha a kijelző alvó állapotba kerül és használni szeretnéd a telefont az oldalán lévő gombot kell megnyomnod de mivel le van kerekítve az oldala gyakran megesik hogy szinte kiesik a kezedből, és a minap egy bevásárló központ wifi hálózatára szerettem volna kapcsolódni , erre lefagyott az egész telefon, az akkut ki vettem és utána működött ugyan de az összes telefonszámom törlődött a telefonból és a feljegyzéseim is, és még ami bosszantó hogy sok alkalmazásból még ki sem lehet lépni rendesen ez is sz...r. Egyszóval a samsung márka sz...r úgy ahogy van senkinek sem ajánlom nem csak telóban. ( Volt samsung lcd tv-ém számítógépet használtam rajta és beleégett a képernyőbe a windows ami ugye lehetetlen, samsung dvd lejátszó.. minden más márkájú lejátszó felismerte egy lemezen a magyar hangsávot a samsung meg nem még a bolt polcain lévők sem (ki lett próbálva) SOHA TÖBBET SAMSUNGOT SEMMIBŐL MERT SZAR!!!!!!
2011. ápr. 30. 02:23
 9/9 anonim válasza:
Utolsó: minden hülyeség, amit írtál.
2011. jún. 18. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!