A Samsung Galaxy S milyen?
Jobb mint egy Iphone?
Sok androidos telefon jobb nála?
Nem ér 10 forintot. Fagy akad, kevés rá a program stb...
iPhone a király.
Nagyon jó kis teló, és gyönyörű képe van. Nagyon gyors, szépen kivitelezett telefon és egyáltalán nem fagy, se akad. Az iphone se rossz de sztem azért galaxy jobb de mind erről mindenki mást mond. A galaxy s egy nagyon sikeres telefon.
"Samsung Galaxy S - ez a legmenőbb Androidos teló
A Galaxy S-sel nem csak a Samsung mellett tettük le voksunkat, de egyúttal az androidot is megszavaztuk az év operációs rendszerének. A Windows Phone 7-nek még nem volt elég ideje bizonyítani számunkra, az iPhone 4 pedig a felháborítóan sok gyári hiba miatt bukta el a lehetőséget, hogy az év csúcstelefonja legyen.
A Galaxy S egyik nagy ellenfele a HTC Desire volt, de a Samsung multimédiás képességei gyakorlatilag felülmúlhatatlan. Aki kíváncsi a részletekre, kattintson ide az iPhone 4 – Galaxy S – HTC Desire összehasonlító tesztünkre. Aki már kinézte magának a Galaxyt, ide kattintva több hónapos tapasztalattal gazdagodhat, vagy ide kattintva meg is vásárolhatja nálunk."
Ezt a technet-en olvastam róla gondoltam beírom ide... Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!