Nincs mobilom. Szerintetek ez gáz?
Biztosan szoktál másmerre is járni, és nem szoktál mindig vonalas telefon mellett lenni. Pl. mondjuk ha te kerülsz bajba, lerobbansz egy kietlen vidéken.. bármi történhet..:)
Szerintem mikor feleséged terhes lesz, vagy max mire megszületik a baba te is beszerzel egy mobilt. :D
18:36-nak tudod lehet igaza van.
Fejlődni szokás a világgal. Tudásban, és ilyesfajta használati cikkekben is. Manapság illik, hogy legyen mondjuk mobilod, emailed, tudd használni a számítástechnikai eszközöket. Anyukámnak is furcsa volt a mobil is, meg a számítógép is, nem is érezte szükségét, de most már közösségi oldalra is regisztrált, mert felvette a lépést a világgal.
Kedves 18:58!
Fejlődés nem szokás, hanem állapot. :)
Szerintem a mobil (vagy akár az e-mail) megléte, illetve nem léte nem illem kérdése, hanem (esetleg) elvárás.
Anyukád ügyes hogy elsajátította ezeket a dolgokat. (És ezt nem gúnyolódásból írom.)
Szép napot!
Ha valakinek nincs Mobilja az nem gáz.
én 13 éves vagyok és van mobilom.
de öszintá szolva nekem nem fontos.:/
és télleg ne tessék mással foglalkozni.:D
van akinek nem kell.:D
aki ilyet állít az csak nagyzol hneki van.:D
semmivel se lessz jobb ember. :)
Legalább egy 5ezres mobil legyen nállad...
Ha nincs az asszony az közelben és baj van akkor mit csinálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!