Hol tudok régebbi fajta telefont venni?
Itt van 1.(persze ha Buda jó neked)
Juhéj, köszönöm :)
Ez például akár jó is lehet. Ha még valaki azt is el tudná mondani, mire kell figyelni, ha használt telefont veszek, az nagyon jó lenne.
Az előző volnék.Minden képpen adjanak bolti garanciát,azon pedig legyen rajta a tel.gyári száma.
Nem árt ha adnak ugye töltőt,fülest és talán 1 adatkábelt is hozzá.
Jól nézd meg nem karcos(nagyon)esetleg valahol horpadt,repedt a ház.(ilyenkor még lehet alkudni,vagy másik házat nézni hozzá.
Játsz le vele valami zenét,csengőhangot nem torz e a hangszóró.Kb.röviden ennyi.
Köszönöm a választ, megnéztem, a joystickja kicsit kopott volt, az meg nem vicces, szóval otthagytam :(
Viszont vicces volt, hogy bementem a Nokia szaküzletbe, és megkérdeztem, hogy van-e, először szerintem nem is tudták miről beszélek, aztán azt a fejet látni kellett volna.
De megnéztem még néhány (használt) gsm boltot, és ott is hasonló reakció volt :D Mintha valami űrlény lennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!