Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A nokia 7373 symbian-os még...

A nokia 7373 symbian-os még vagy java-s?

Figyelt kérdés

bocsi ha hülyeséget kérdezek. A napokban hozzájutottam egy ilyen telefonhoz,nem sokat értek hozzá,ez az első nokiám. Szeretnék rá programokat rakni. Tippek hogy honnan tölthetnék le? a nokiaprogramok.hu ról a symbianosok közül keresgéljek vagy javasok közül.

Bocsi ha hülye kérdés

2010. aug. 9. 22:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
46%
nem symbianos :)
2010. aug. 9. 22:21
 2/20 anonim ***** válasza:

A Symbian egy operációs rendszer elsősorban mobilokra.

A te géped nem ilyen, csak hagyományos menüje van, amiben természetesen van JAVA program futtatási lehetőség, mert az meg egy programozási nyelv: [link]

Ezért JAVA progikat telepíthetsz rá, mint minden telefonra, ami az elmúlt 6-8 évben született.

De mivel a Symbian op. rendszert és a JAVA nyelvet nem lehet összekeverni, így természetesen a Symbian is futtatni tudja a JAVA progikat.

Remélem érthető volt.

2010. aug. 9. 22:52
 3/20 anonim ***** válasza:
0%
symbiannos,de zárt.
2010. aug. 10. 11:21
 4/20 anonim ***** válasza:

Nem symbianos, nekem ilyen telóm [is] van :)

De játékokat nem nagyon lehet rá tenni, csak ilyen szarokat xD

2010. aug. 10. 12:44
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
Neked ilyen van?Hát elég hülye lehetsz,ha nemtudod,hogy milyen telefonod van.Symbian40-ről még nem hallottál?
2010. aug. 10. 19:04
 6/20 A kérdező kommentje:
te vagy a h..ye ingyen kaptam a telót és elfogadtam mert a másik kezdett tönkremenni. Sosem voltam az a telefonmániás. Most miért zavar téged ha érdeklődöm? :S Nem kell válaszolni,akik meg voltak olyan kedvesek hogy normálisan válaszoltak azokat felpontozni és továbblépni a következő kérdésre. Nem hiszem hogy gáz ha nem vágom ezeket a dolgokat.
2010. aug. 10. 19:37
 7/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem nekem írta bazos2.sk :D De attól még tökéletesen egyetértek veled. bazos2.sk: nekem még mindig unalmas, hogy valakit mindig leugatsz minden kérdésnél xD
2010. aug. 10. 20:47
 8/20 anonim ***** válasza:
Igen,nem a kérdezőnek irtam,de nemhiszem,hogy ennyit nemtud kikövetkeztetni,a kérdésedre kaptál normális választ.Tény.Aztán beírta ez a donhuan,hogy nincs igazam,szval ha nem vágja a témát akkor minek irkáll feleslegesen hülyeségeket?Vagy minek akarod azt,hogy azt higgye,hogy nem oprendszeres?egyébként akármilyen oldalon megnézheted,hogy igazam van te agytröszt,de szerintem te nem ismered a keresőt.
2010. aug. 10. 22:20
 9/20 A kérdező kommentje:
akkor bocsi,nem vágtam így hirtelen mi a szitu :D:D azt nem tudjátok véletlenül honnan tudok rá bármit is letölteni?
2010. aug. 10. 22:59
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

"Neked ilyen van?Hát elég hülye lehetsz,ha nemtudod,hogy milyen telefonod van.Symbian40-ről még nem hallottál?"

Nos, amit te 'Symbian40'-nek mondasz, az S40-es hagyományos Nokia menü, melynek semmi köze a Symbianhoz!

2010. aug. 10. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!