Whirlpool mosógép: a rekeszbe ahová az öblítőt öntöm, áll a víz. Büdös is. Valakinek ismerős probléma?
Nekem is ez van..bele van rohadva minden, mert szétszedni nem lehet rendesen.
Kb. 6000 egy új adagoló.
A gyárak helytakarékossági okból négyszeres koncentrációban szállítják az öblítőszert, amit használat előtt kell(ene) felhígítani. A legtöbb háziasszony ezt elmulasztja. Nem is tudja milyen bajt csinál, mert a
sűrű öblítő a szűk kivezetőcsőbe egy idő után szabályosan belerohad, ezért áll a víz. Amit ráöntesz az csak pazarlás, mert mosáskor és nem az öblítéskor kerül a tartályba, azaz oldalt kilötyög.
A cső tisztításának módja:
Az egész úgy van kialakítva, hogy a rekesz végén van egy
kiálló cső, ami levezet a dobba, ez a kifolyó. A csőre rá van húzva egy másik, fölül zárt másik nagyobb cső. Alul az öblitő be tud folyni, és öblítéskor, amikor a rekeszbe friss vizet enged a gép, a szint eléri a belső cső szintjét és a tartály a közlekedőedények elvén teljes tartalmát a mosógépbe üríti. A külső cső felfelé MINDIG lehúzható. Általában ez a cső az egész rekeszt fedő lappal van egybeépítve EZT KELL FELFELÉ LEHÚZNI ÉS KITISZTÍTANI AZ EGÉSZ HÓBELEBANCOT
Remélem tudtam segíteni.
Oké, szétszedtem és kiganajoztam.
JA, ÉN mindig higítva teszem bele az öblítőt,az 1 l = 4 l elég érthető sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!