Romlott már el Ufesa kávéfőzőtök? Mit csináltatok vele?
Figyelt kérdés
A miénk pár hónapos, még garanciális. A kikapcsolás után még hosszú percekig csöpögteti a vizet. A szerviz megcsinálja ugyan, de 1-2 hétig ott van náluk a gép.
2010. máj. 3. 17:10
1/2 anonim válasza:
Az enyém is ez a márka, de nagyon "gagyi verzió" ehhez képest. Nekem meg pont fordított problémám van bizonyos időközönként: lassan vagy alig főzi le a kávét. ilyenkor átfőzöm 1szer ecetes vízzel, és aztán meg öblítés gyanánt 3szor simán üresen. Esetleg próbáld ki. Nem mondom hogy megjavul, de ártani nem ártasz vele, mert az ecet tisztítja.
2/2 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy zavarlak, de most szántam rá magam egy Ufesa 7141-es, ugyanilyen Duetto Creme rendszerű kávéfőző vásárlására. Érdeklődni szeretnék, hogy így közel 4 év után mi a tapasztalatod vele, mennyire vált be, mire kell vigyázni ill. van-e megfelelő szervíz háttere? A rendelést már leadtam az eBoltnál, szerdára ígérték a szállítást, de addig bármikor le lehet mondani. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!