Mi romlik el egy mosogatógépben?
Beépíthető,9 terítékes Hotpoint Ariston.
Már a program vége felé járt,mikor "lenyomta"az automatát,alul,vagy hátul "égett elektromos" szaga van.
Bármi, aminek a javítását nem javaslom otthon.
Gondolom ha értenél hozzá nem kérdeznél.
Ha nem értesz hozzá akkor szervíz.
A gáz, a villany és a medve nem játék.
Az oroszlán sem játék...
----
Valószínűleg a fűtőszál pukkant el.
Nem egyszerű szétbontani és utána jó tömítettséggel összerakni, úgyhogy hívj szerelőt.
Nekünk tavasszal ment tönkre a fűtőszál, (szintén HA) Nem hivatalos szerviz csinálta, 9500-ba fájt. A szervizkönyvben lévő hivatalosnál 34.000 lett volna kiszállással együtt. (Vidékre)
Tudnál súgni a nem hivatalos szervízről,esetleg alkatrész weboldalt.
Csongrád megyei vagyok.
Nem véletlenül írtam, hogy szervizessel nézesd meg, mert, ha kiszerelés közben véletlenül megsérted a tömítést, orrán száján folyni fog a víz...
Csongrád megyében nem vagyok ismerős, de én itthon úgy találtam, hogy kinyitottam a helyi hirdetési újságot (Mozaik néven jelenik meg, de gondolom felétek más néven lehet hasonló) és felhívtam a háztartási gép szerelő címszó alatt hirdető szakikat... Az egyik foglalkozott HA mosogatógéppel is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!