Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik a jobb? Gáz sütő vagy...

Melyik a jobb? Gáz sütő vagy villanyos sütő?

Figyelt kérdés
Hamarosan költözünk a párommal, és kell venni egy gáztűzhelyet. Én a kombináltra, tehát a villanyos sütő részre szavazok, ő a gáz sütőjüre, mert azok a típusúak olcsóbbak. Szerintetek melyik a jobb??? Nekünk itthon villanyos van, én azzal tanultam meg sütni, és szeretem is.
2009. szept. 21. 06:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
Az elektromos. Ez nem kérdés.
2009. szept. 21. 06:44
 2/21 anonim ***** válasza:
65%

A gázasnál sose egyenletes a höfok, mert a gár nyomása állandóan változik (akkor is ha palackos, meg akkor is ha vezetékes). A villanyos ilyen szempontból sokkal jobb, ott nincs olyan, hogy nem tudom, mit fog a sütö csinálni (kivéve ha elromlott, de az más kérdés).

A gáz üzelemtetése olcsóbb valamivel, a villany drágább - de szerintem mindenképpen megéri.

Nekem volt mindkettö, igy tapasztaltam a különbséget.

2009. szept. 21. 07:18
 3/21 anonim ***** válasza:
65%
Elektromos, ezerszer jobb!
2009. szept. 21. 07:21
 4/21 anonim ***** válasza:
80%
Az elektromos jobb,de ha új helyre költöztök,meg kell nézetni a vezetékek állapotát,elbírja-e a halózat a terhelést.Én azért nem tudtam kombináltra cserélni a tűzhelyemet,mert komoly villanyszerelési munkára kellett volna költenem.
2009. szept. 21. 07:27
 5/21 anonim válasza:
80%
Az elektromos jobb. Gáz főzőlappal és villannyal is kombinálva. Nekem villany az egész. Az új főzőlapok sokkal jobban mint a régiek. Gyorsan melegítenek, csak nehéz őket tisztán tartani.
2009. szept. 21. 07:59
 6/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én a villanyra szavazok, de anyósomék gázt akarnak venni nekünk mert h az olcsóbb. Lesz ebből még problémánk...
2009. szept. 21. 09:04
 7/21 anonim ***** válasza:
80%

Mindkettőhöz többször is volt szerencsém.

A régi Karancs villanysütőnk tökéletes volt, gyorsan dolgozott, bár rendesen fogyasztott is.

Aztán vettünk egy új Electrolux A energiaosztályú villanysütőt, sok-sok csilivili funkcióval. Lehet hogy kevesebbet fogyasztott, de sokkal lassabban sütött maximum fokozaton is.

Végül pedig az albérletben egy gázsütőnk van, ez süt a leggyorsabban és ez fogyaszt a legkevesebbet. Valahogy nekem jobban bejött, nagyon hatékony. Kétszer olyan gyorsan megsül benne bármi mint az elektromosban.

2009. szept. 21. 09:24
 8/21 anonim válasza:
65%
A villanyos sütő szerintem sokkal jobb.
2009. szept. 21. 09:28
 9/21 anonim ***** válasza:
76%
Ha te fogod használni, akkor mi köze az anyóséknak hozzá - ragaszkodj a saját elképzelésedhez, különben évtizedekig mérgelödsz a rossz tüzhely miatt.
2009. szept. 21. 09:40
 10/21 anonim ***** válasza:
83%

Gázossal nem lehet jót sütni. Az alja megég, a teteje még szinte nyers.

Egyértelműen a kombi tűzhely a legjobb. (gáz főző, villany sütő)

2009. szept. 21. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!