A whirlpool fagyasztószekrénynél miért nem lehet a hőmérsékletet rendesen beállítni?
Most vásároltam egy fagyasztószekrényt és a beüzemelés után meghagytam a gyárilag beállított minusz 18 fokot. Ellenőrzősképpen betettem egy digitális hőmérő érzékelőjét és mértem a hőmérsékletet. Ezután üresen ment a szekrény kb. 8 órát és minusz 22 fokot mutatott, tehát 4 fokkal lejjebb ment a -18 - nál. Sőt ezt a beállítást megtartva minusz 24 -nél kötött ki. Ezután felvittem többszöri ajtónyitás után - hogy feljebbmenjen a hőmérséklet - -16-ra és akkor is -24-nél kötött ku.
Kérdezem, ez hiba, vagy pár napig be kell állni a szekrény hőmérsékletnek?
A nyitogatással csak azt éred el, hogy még erösebben fog hüteni, hogy tartsa az elöírt hömérsékletet. Másrészt a fagyasztó nem üres üzemmódra van kalibrálva, illetve a höméröd sem feltétlen mér pontosan.
Az meg nem egyértemü, hogyan teszed be csak az érzékelöt? Ha az ajtó közben nem csukódik be teljesen, akkor nem is mérhet pontosan, illeve a hütö is érzékeli a bejövö melegebb levegöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!