Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Kezdőnek jó a Canon EOS 1200D?

Kezdőnek jó a Canon EOS 1200D?

Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok fényképezés terén. Csillagokat szeretnék főleg, meg táj képeket. Ehhez megfelel ez a body? Milyen objektívet tudtok hozzá ajánlani?
2016. febr. 23. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Megfelelhet rá, bár a csillagászkodás pont nem a teljesen kezdőknek való, nem fog elsőre másodjára se sikerülni csak a kedved megy el tőle, egyébként tájképre ha nincs nagy elvárás akkor megfelel a kitobjektív is amit adnak hozzá (ha adnak).
2016. febr. 24. 07:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyik cimborám is ilyen gépet vett nemrég, egész használható kis masina. Nekem egy 700D-m van, ez az első DSLR gépem.

Ahogy előttem is írták, a csillag fotózás az pont nem egy egyszerű dolog, de ha megvan hozzá a kitartás, akkor nem lesz gond. Youtube-on rengeteg videó van, ami ezzel a témával foglalkozik.

Objektívnek meg minél nagyobb látószög az ideális, de a kit objektívvel (18-55 mm) is lehet már jókat lőni. Ha gondolod, írj privátot, és tudok segíteni, vagy tippeket adni.

2016. febr. 24. 08:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Canon eos 1200d vagy Nikon d3200?
2016. febr. 24. 10:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy a kettő közül melyik, mert az objektíven fog múlni jórészt. Nagy fényerejű (1:2,8 vagy jobb), nagy látószögű optikákat használnak csillagfotózásra jellemzően.
2016. febr. 24. 16:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2016. febr. 24. 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Csillagokhoz kevés lesz az ISO

igaz ha csak a legfényesebbeket szeretnéd lekapni...

2016. márc. 5. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!