Szellemet fényképeztem le?
"A képet magánügy miatt ide nem töltöm fel és máshová sem,"
Innentől kezdve kb. komolytalan a dolog.
De amúgy képzeld, én is csináltam egy pont ilyen képet, csak véletlenül összetéptem.
Ja nem bocs hazudtam.
"A képet magánügy miatt ide nem töltöm fel"
Én tegnap a lochnessi szörnyet fényképeztem le a helyi bányatóban, miközben sört iszik (mert ugyebár mindenki tudja róla, hogy nyáron borsodban nyaral), de sajnos nem tehetem közzé a képet, mert épp Amy Whinehouse legújabb aktképét fényképeztem. De becsszó tényleg így van, látatlanba hidd el. A haveroknak, sőt még Obamának is megmutattam, és tényleg leesett az álluk...
Komolyra fordítva a szót:
"A következő dolgot csináltam: sorozat képeket készítettem vakuval"
A vaku az az eszköz, ami tud furcsa dolgokat kreálni. Attól függetlenül, hogy Te úgy gondolod, hogy csak 1 irányba csőszerűen villan, tévedsz. A világos felületekről nekifutásból tovább veri a fényt, és ez tud vices dolgokat kihozni (fehér sapkában például "aura" effekt érhető el). Továbbá semmilyen technika nem tökéletes, egy memóriakártya is okozhat érdekes dolgokat.
Úgyhogy ne sz*%jál be, nem járt itt se Mulder meg Scully, a csillagkapun keresztül se jöttek át az ősök, a terminátor a méh-telepen nyugszik, Uri Geller meg elkanalazott innen már rég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!