Szellemet fényképeztem le?

Figyelt kérdés
Éppen csináltam a szokványos képeimet. Rutin fotós vagyok több ezer képet készítettem már, de egyiken se fordult elő még ilyen. Nem hiszek a szellemekben, de a mostani esettől a hideg is kirázott. A képet magánügy miatt ide nem töltöm fel és máshová sem, de ott van rajta valami aminek nem kéne ott lennie. A következő dolgot csináltam: sorozat képeket készítettem vakuval erre meg az egyik képen megtekintés közben egy szellemet láttam, vagy valamit. Néhány haveromnak is megmutattam és azokban is megállt az ütő. Egy szabályos fátyol van a kép jobboldalán (apám felől jön a fehér lepel három látható fodorral a másik oldalon meg valami háromszögféle egy a tükör előtti füstszerű valamivel). Eddig nem volt ilyesmi most meg sikerült valamit lefényképeznem. Múlt héten volt egy halálközeli élményem is: éppen autót vezettem, mikor egy szembejövő kamionról levált egy hatalmas kerék és majdnem engem talált el. Azóta elmentem templomba is imát mondani (nem vagyok vallásos, de meg kellett tenni, mert nagyon közel volt a halál). Ha nem egy lepelszerű valamit fényképeztem le akkor ezt csakis a fényképezőgépem hibájának tulajdoníthatom. Amúgy jó kis gép és az utánalévőkön, amiket ugyan ott készítettem nyoma sincs annak a valaminek.
2014. aug. 21. 20:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Aludd ki magad...
2014. aug. 21. 20:29
 2/12 anonim ***** válasza:
" A képet magánügy miatt ide nem töltöm fel és máshová sem" mesemeseemese
2014. aug. 21. 20:30
 3/12 anonim ***** válasza:

"A képet magánügy miatt ide nem töltöm fel és máshová sem,"

Innentől kezdve kb. komolytalan a dolog.

De amúgy képzeld, én is csináltam egy pont ilyen képet, csak véletlenül összetéptem.

Ja nem bocs hazudtam.

2014. aug. 21. 20:35
 4/12 anonim válasza:
Nem mivel ez egy mese ha szellemet fényképeznél akkor azt csak infravörös kamerával vagy éjjellátóval tudnád felvenni.
2014. aug. 21. 20:37
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem mese. A jobb oldalán tényleg ott van és a balon valami megmagyarázhatatlan. Van egy lépcső és olyan mintha valami dolog állna rajta. Viccen kívül egy fehér nagyon halvány olyan, mintha egy közeli személy lenne csukjával a fején. Nem manipulálok képeket és ez nagyon megijesztett. Tényleg nem hiszek az ilyenben, de most ott van. És a tükör előtt lehet, mert a csukja széle tovább megy a fal felé. Lehet, hogy a tükör veri vissza ennyire szabályosan. Nyugtatgatom magam, de remélem nem engem akar, ha az tényleg az amire gondolok, de az baromság szerintem. Már 2-3 ember is látta egymástól függetlenül. Visszatérve a feltöltésre: annyi sok ilyen vacak keringél fent, hogy még ezt nem neveznék hitelesnek. Annak a valaminek meg tényleg csuklyája van isten igazából és olyan, mintha a válla felett nézne éppen erre a kamerába. Mindegy biztosan csak fényjáték. Néhány nap múlva csak elfelejtem.
2014. aug. 21. 20:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Paintben satírozd ki azokat a részeket, ami magánügy. Szerintek senki nem fogja lábszárról felismerni az apádat. Amíg legalább így nem teszed fel a képet, addig kamu.
2014. aug. 21. 20:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Mégis mit vársz, mit fogunk mondani látatlanban? Ha te mondod, biztos szellem.
2014. aug. 21. 21:07
 8/12 BazsiBácsi ***** válasza:

"A képet magánügy miatt ide nem töltöm fel"

Én tegnap a lochnessi szörnyet fényképeztem le a helyi bányatóban, miközben sört iszik (mert ugyebár mindenki tudja róla, hogy nyáron borsodban nyaral), de sajnos nem tehetem közzé a képet, mert épp Amy Whinehouse legújabb aktképét fényképeztem. De becsszó tényleg így van, látatlanba hidd el. A haveroknak, sőt még Obamának is megmutattam, és tényleg leesett az álluk...

Komolyra fordítva a szót:

"A következő dolgot csináltam: sorozat képeket készítettem vakuval"

A vaku az az eszköz, ami tud furcsa dolgokat kreálni. Attól függetlenül, hogy Te úgy gondolod, hogy csak 1 irányba csőszerűen villan, tévedsz. A világos felületekről nekifutásból tovább veri a fényt, és ez tud vices dolgokat kihozni (fehér sapkában például "aura" effekt érhető el). Továbbá semmilyen technika nem tökéletes, egy memóriakártya is okozhat érdekes dolgokat.

Úgyhogy ne sz*%jál be, nem járt itt se Mulder meg Scully, a csillagkapun keresztül se jöttek át az ősök, a terminátor a méh-telepen nyugszik, Uri Geller meg elkanalazott innen már rég...

2014. aug. 21. 21:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Linkeld a képet és kiderül.
2014. aug. 21. 21:49
 10/12 anonim ***** válasza:
A szellemeket nem lehet lefényképezni. Ezt ma már minden jóllakott napközis tudja.
2014. aug. 22. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!