Kezdésnek milyen gép?
Figyelt kérdés
Egyenlőre csak hobbi szinten, de nagyon érdekel a fotózás. Egy Fuji FinePix A170-sel próbálgatom "a szárnyaim", de szeretnék egy szinttel feljebb lépni. Bár nyáron kerestem egy kisebb összeget, amiből már kijönne egy olcsóbb DSLR gép, inkább a Bridge felé hajlok. A Nikon Coolpix L820 eléggé meg tetszett, és azt mondják ár/érték arányban is jó, csak nem nagyon vannak rajta manuális beállítások, de engem ez nem nagyon zavarna. Szerintetek ilyet vagy valami ilyesmi gépet vegyek, vagy inkább tükörreflexeset? Lehetne ajánlani is, hogy milyet.2013. nov. 13. 16:21
1/2 anonim válasza:
Manuális beállítás nélkül ne vegyél gépet. Nikol L-ek kilőve. Fuji, Canon, vagy használt DSLR, mondjuk Canon 20D + 18-55 IS
2/2 anonim válasza:
Ha nagyon érdekel a fotózás, nehogy már olyat vegyél, amin semmit sem lehet állítani. Akkor mégis mit vársz tőle? A fotózásnak pont az a lényege, hogy te irányítod. Ha ez nincs benne, felesleges új gépet venned, semmivel sem vagy előrébb.
Én is egy belépő dslr-t ajánlanék. Mindig attól függ, mennyit tudsz rászánni (mert ez nem áll meg ott, hogy megveszed a vázat), és mit jelent a "nagyon érdekel" kifejezés.
Ha csak lövöldözni akarsz, szinte bármi megteszi. Bridge gép esetében nagyobb zoom áll a rendelkezésedre, de behatárol a későbbi fejlesztésben. Döntsd el, ez mennyire számít neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!