Valakinél bevált a Pest Reject nevű WS Teleshop termék?
Mi kb 3 hónapja használunk 2db ilyen eszközt egy 100nm-es házban. Az egerek ugyanúgy randalíroznak a padláson mint előtte, már nem tudunk aludni tőlük, a két PS meg lelkesen villog, de az az össz. amit tudnak csinálni.
Legyek, szúnyogok, pókok is ugyanúgy vannak, illetve voltak nyáron mint előtte. Már nagyon bánom, hogy pénzt adtam ki érte! Csak azért regisztráltam magam itt, hogy szóljak másoknak is, hogy NEM ÉR SEMMIT! Ezt igazi tapasztalatból mondom! De ha végig gondoljuk, elég furcsa is lenne, hogy a falban okoz rezgést...stb..elég nonszensz..Szégyellem is, hogy ilyet elhittem.Remélem segítettem!
Meg ne vegye senki, mert nagy kamu az egész... A hotelben ahol dolgozok volt egy egércsalád akik ellen vettük ezt a használhatatlan ketyerét 3 db-ot is egy 30 négyzetméteres helységbe. Ugyanúgy szaladgáltak fél méterre tőle, végül a "retró" egérfogó végzett velük. Mellékesen: hogy tudná még a szúnyogot is távol tartani.. Népbutítás felsőfokon..
Egy elégedetlen vásásrló
Üdv mindenki! Sokat ötölte, hatoltam, mert iszonyatos pofátlan egereink voltak! Berágták magukat a padláson át, futkostak a gipszkartonon a fejünk felett. Farkasszemet nézett velem a függönykarnisról. Ott telt be a pohár, és borult ki a bili, mikor a kisfiam (6 hós) plenkázó szekrényében is volt egérpiszok. Olyan pofátlanok voltak ezek kis dögök, amikor nyitottuk a bejárati ajtót szaladt be velünk! Hihetetlenek!
Itt is, írtam ki kérdést, és kaptam tanácsokat, hogy mit érdemes venni...
Én ez mellett döntöttem:
Nem olcsó termék! De mihelyst bedugtuk, már hallottuk is a kis idegent, a hűtő alatt matatni. Én aszerint választottam ezt, hogy a referenciáit is megtekintettem. Ezt kevés cég mondja el magáról.
És jelentem boldogan, nicseek egereink! Annyira hatásos volt, hogy még a garázsunkban, sem pedig a kazánházban sincs! Pedig csak a lakásba van bedugva, és a vezetékeken át valóban hat!
Én bátran ajánlom mindenkinek! Ez tényleg hat!
Én nem venném meg a TELESHOPOSAT, Vaterán egész olcsón lehet kapni, annyi hogy nem márkás gondolom, de a hatás biztos ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!