A 21-es körzetszám mit jelent?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 19:18
1/17 anonim válasza:
Azok a helyhez nem kötött szolgáltatók körzetszámai, mint például a NeoPhone ;)
2/17 anonim válasza:
Én is kaptam ma kétszer telefont hívást a 06 21 333 2503 - ról, de nem szólt bele senki.
Vissza nem hívom, mert nem ismerem és félek a visszaélésektől.
3/17 anonim válasza:
Engem ma hívogatott ugyan ez a szám.... ha valaki fölvette árulja már el h mit akar :)
4/17 anonim válasza:
Én felvettem, elsőre gyorsan lerakták vagy megszakadt. Pár órával később megint hívtak. Felvettem, bemutatkozott egy csávó (a nevét sajna nem jegyeztem meg). Elkezdte mondani, hogy a településre, ahol lakom (illetve laktam korábban, csak régi lehet az adatbázisuk...) valami diagnosztikai központjuk érkezik, ingyenes szűrővizsgálattal stb stb. Megkérdeztem, hogy mégis honnan hív, erre hipergyorsan letette. Fura, valami lehúzási kísérlet lehet.
5/17 anonim válasza:
Engem is keresgettek tegnap/ma erről a 21 333 2503 számról.
Nekem se szóltak bele, aztán meg már nem is vettem fel.
6/17 alexkivi válasza:
Szerintem pénzre megy ki a játék !
7/17 anonim válasza:
Engem ma hvtak ilyen számról, valami biztositó dolog, de gyanús hogy lehúzás akar lenni!
8/17 anonim válasza:
Engem is folyamatosan hívogat ez a szám. Nem szól bele senki , tök süket!!! Megpróbáltam vissza hívni mert már elegem volt de nem lehet, szétkapcsol...
9/17 anonim válasza:
Engem ma kerestek. Ha beleszólnak eljátszom a "mi van rajtad, lihegj a telefonba" kezdetű sztorit! :D Ááááááh HÍVJATOK MÁR!
10/17 anonim válasza:
Engem is hívogattak , meguntam és tiltottam a számot , ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!