Vásárolt már valaki közületek a Mall.hu-ról?
Igen, én már kétszer is. Mind a kétszer elég gyorsak voltak, pár nap alatt küldték a terméket. Semmi problémám nem volt velük.
2016. febr. 11. 12:27
Egy vásárlás (másfél éve), minden maximálisan rendben volt.(a vásárolt hűtő is tökéletesen működik...)
2016. febr. 11. 12:34
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, várok még további tapasztalatokat. Tablet vásárlást tervezek a Mall.hu-ról, elég jó árakat láttam náluk, de még soha nem vásároltam tőlük, így egy nagyobb összeg kiadása előtt szeretnék egy kicsit informálóciókat szerezni a boltról.
A Mall.hu nem úgy működik, hogy bemész egy nagy áruházba, és ott kedvesen megmutatják a kívánt készülékeket.
Alaposan nézd meg a kínálatot, töltsd le az egészen részletes infot, és utána megrendeled.
Én meg vagyok elégedve velük, korrekt a szállítás, hiba nincs. Az átadás barátságos, türelmes, segít, amíg átnézem.
Ha valami kell, akkor tűlük veszem. Igaz az egyik átadó pontjuk itt van Budafokon..
2016. febr. 11. 14:58
turmix gépet vettem tőlük. úgy hirdették, hogy csomagolássérült. aztán kibontottam a dobozt és lám, össze volt benne törve a tál és a turmixból is ki volt jödve a lámpája illetve lámpabúra szerűség. visszaküldtem nekik és vissza kaptam a pénzem.
2016. febr. 11. 16:40
6/11 A kérdező kommentje:
Még meggondolom, az utolsó vàlasz nem túl biztató. Azt tudom, hogy a Mall.hu nem olyan, mint egy áruház, arra voltam kívàncsi,hogy megbízható-e. A neten rendeltem màr műszaki cikkeket pl. mosógép, fényképező stb., de ismertebb helyekről.
én tabletet rendeltem tőlük 3 éve, minden rendben volt.
2016. febr. 11. 18:39
Többnyire minden rendben van mindenhol.
A problémák a problémánál kezdődnek.
Ha kiválasztottad a pontos típust, akkor írd be a keresőbe a nevét, és rájössz mennyire jó azaz ár, amit jónak véltél.
2016. febr. 12. 07:19
9/11 A kérdező kommentje:
Természetesen a keresőben néztem az árat (hiszen így tudom összehasonlítani más boltok áraival), és mivel a többihez képest jóval alacsonyabb volt a Mall.hu-n, így jutottam arra az oldalra. De inkább lehet, hogy egy megbízhatóbb helyről veszem meg, ahol probléma esetén kevésbé valószínű, hogy gond lesz a garancia érvényesítésvel.
Ezzel én is így vagyok. Meglásd, 1 hét, és lesz olcsóbb máshol.
Amúgy érdemes inkább olyan kisebb helyeket választani, ahol nem tömegével nyomják az elektronikát kilóra, hanem foglalkoznak a vevővel, és ezt mondjuk teszik már legalább 20 éve. Ilyen pl. az AQUA. Biztos van egy csomó még akik becsületes régi kereskedők, de most túl korán van hozzá... talán az a4team.hu
2016. febr. 13. 02:54
Kapcsolódó kérdések: