Igaz, hogy a Media Markt-ba beviszek egy pen-drive-ot pl. és ott kinyomtatják a képet?
Ha igen, mennyiért? És rendes fotópapír, meg minden?
Valahol hallattam, hogy van ilyen, asszem a Media Markt-ban.
Regisztrálj a képtár.hu-ra, töltsd fel, vegyi úton hívják elő olcsón, és kipostázzák házhoz!
Itt az árlistájuk is:
A normál médiamark is csak sima előhívást vállal. Azaz odaviszed, beveszik és néhány nap múlva mehetsz érte.
Néhányban (pl. westend és miskolc) van azonban emellett autómata is. Ennél megvárhatod a képek elkészültét. A normálhoz képest elég drága (amikor utoljára használtam, pont a kétszerese volt az ára), viszont tényleg ott helyben elkészül. Viszont nincs mindenhol.
Teljesen korrekt képeket csinál, fotópapírra, szép szinekkel.
Egyébként egy időben volt ilyan automata a fogarasi úti tescoban is, de nem tudom van-e még.
Második válaszoló: Milyen fénymásolóba vitted be? Hol? Rendesen fotóminőságben 200hufért? Wow!
A dm-ben is lehet előhivatni, szoktak lenni elég olcsón akciókban. Ha 100 kép felett rendelsz meg ilyesmi. Korrekt, csak egy baj, van vele, hogy náluk a 10x15ös méret 10x13...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!