Szamitogeprol telefonra internet usb vel?
arra gondoltam hogy lehetseges e ilyen?
android telefon pontosan es ha igen hogyan?
mar probaltam a reverse tethert de keri hogy engedelyezzem az usb tethering et de az en tabletemen nincs olyan:(
esetleg valami mas megoldas?
Androidon alap beállítások közt ott van :)
(sok utánna járás és urban legend stb félre írás után megtaláltam a megoldást)
USB Internet-et megtalálod minden telón (nem véletlen)
Nem kell semmilyen program!!! :)
Beállítások/Kapcsolatok/USB Internet
Bepipálod /megadod milyen a pc xp/win7/win8-9-10 stb
Utána bonyolódik mert Hálozati és Megosztás központban kell állítani/ Adapter beállítások módosítása (más út:vezérlőpult/hálózat és internet/hálózati kapcsolatok)
Itt látod az internet kapcsolatod attól függ milyen: WAN miniport PPOE/USB Modem FFFF/ stb...
Ha megvan jobb klikk rajta/ tulajdonságok / és megosztás/ aztán bepipálni a "megengedem a hálózat más...." kb ennyi a lényeg
Akkor megjelenik majd egy új kapcsolat ez a telód
(ha nem találnád rajta akkor még nem kötötted össze valszeg a telót az usb-vel előbb azt kell és bepipálni USB internet)
Nálam ami probléma volt hogy a csatlakozásnál a jelszavas védelmet nem adtam meg más felhasználók számára így újra kellett elkészítenem megint a kapcsolatot hogy engedélyezze.
Vedó kicsit egyszerűsítve lehet valakinek ennyi is elég: https://www.youtube.com/watch?v=PQNAicZ0980
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!