Laptop akkumulátor formázásánál hány órát kell tölteni?
Figyelt kérdés
Most lesz az első formásása az aksimnak, hány órát kell tölteni, ha nem akarom ez az idő alatt használni a laptopot?2012. júl. 22. 11:20
1/8 anonim válasza:
Ameddig a visszajelző lámpa nem vállt zöldre, ezt mindegyiknél lehet látni. Persze jól le kell meríteni de nem fullra és utána alapos töltés úgy az átlag töltési idő 2-3 óra utána is még célszerűbb benthagyni jó 1 órát még.
2/8 A kérdező kommentje:
Értem köszi :) Baj lehet belőlle ha már lemerült teljesen? Mostmár asztali számitógépről kell írjak :(
2012. júl. 22. 11:33
3/8 anonim válasza:
Li Ion aksit nem kell formázni, ellenben nem szeretni, ha csutkára merül. Nem lesz belőle baj rövid távon, de ha van választásod, kerüld.
4/8 anonim válasza:
Ha lemeríted a lehető legrosszabb dolgot teszed az akksival, 10% alá merül az eléggé megterheli. Minél kevesebb ciklust és minél rövidebbeket próbálj kihozni. Hacsak van lehetőség vidd a töltőt és hosszú életű lesz az akku.
5/8 A kérdező kommentje:
a visszajelző lámpa piros (inkább narancs :)) volt és mostmár fehér :) az még nem a feltöltést jelzi ugye?
2012. júl. 22. 14:12
6/8 anonim válasza:
valószínű az azt jelenti, hogy már nem tölt. Többek között a formázás ezért is hülyeség, ha feltöltötte magát simán lekapcsol, akár ki is veheted menet közben. De ezt írja a windows is ha a kis akku ikonra kattintasz
7/8 A kérdező kommentje:
teljesen ki van kapcsolva a gép, kb 20 perce bekapcsoltam, hogy lám mennyít ír ki a windows és 99%on volt.
2012. júl. 22. 15:21
8/8 A kérdező kommentje:
Egy aksi kb mennyi időt kell birja, ha rendszeresen, lemerítődik (mostmár tudom h 10%ig :)) éf feltöltődik? Hány órát?
2012. júl. 22. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!